Alman Bild Gazetesinden 'UEFA Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi' İddiası: TFF'den Açıklama Geldi

Alman Bild gazetesinin iddiasına göre; A Milli Takımımızın Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği Euro2024 maçının yıldızı Merih Demiral’a, maç sonrası yaptığı Bozkurt hareketi nedeniyle UEFA’dan 2 maç men cezası geldi. 

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre böyle bir ceza yok! 'Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, 'Merih Demiral’a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır.'

A Milli Futbol Takımımız, Euro2024’te son 16 maçında Avusturya’yı geçerek çeyrek finale yükseldi ancak zaferimizden çok ulusal basında konuşulan konu Merih Demirel’in sevinç sırasında yaptığı Bozkurt işareti oldu.

Merih’in Bozkurt işaretine UEFA tarafından da soruşturma başlatıldı.

Savunma için henüz süre olmasına rağmen Alman Bild gazetesinden Merih Demiral hakkında bir iddia geldi.

İddiaya göre; milli futbolcumuz Merih Demiral’a 2 maç men cezası verildi.

Konu ile ilgili TFF'den şu açıklama yapıldı: "Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, 'Merih Demiral’a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır."

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Merih Demiral’ın Bozkurt İşareti Sonrası Almanya’dan Türkiye’ye Büyükelçi Misillemesi

Popüler İçerikler

Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
04.07.2024

Bukadar Türklerden korkmayın ya.

04.07.2024

tüm Türklerin sembolü Bozkurttur. Türk olan biri Bozkurt yapmayacak da kim yapacak laa

04.07.2024

Sivas katliamında Türkleri canlı canlı yakmaya çalışan işine gelince Türklüğü ayaklar altına alan işine gelince sen yunansın ermenisin yahudisin ben Türküm diyen islamcılar yapıyor. Halkın çoğu Türk islam sentezi denen saçmalığa kapılıp Türk düşmanı arap milliyetçisi olunca. Elimizden çekip bunu da aldılar ülke içinde insanlar geçmişlerinden ailelerinden vs gibi bir çok nedenle utanıp bunun üstüne gitmiyorlar konuşmuyorlar ama yabancılar herşeyin farkında. Dini nedenlerle özünü yok etmeye çalışmakta hiçbir millet Türkler kadar ileri gitmemiştir. Bu söz avrupalı birinin sözüydü gayet farkındalar biz ne kadar salağa yatıp geçiktirip inkar etsek de onlar farkında.

04.07.2024

M. Demiral çok gereksiz bir hareket yaptı. Futbolda, siyasetin yeri yok ve bundan yıllar önce italyan Di Canio "hitler" işareti yapmıştı ve aylarca futbol oynayamamıştı. Hollanda maçında M.Demiral'ın oynayamayacak olması üzücü.

04.07.2024

duce (mussolini) selamıydı, roma derbisinde yapmıştı ama iyi bir örnek, benim de aklıma gelmişti. bu şuursuz da öğrenecek dersini. tam form tutup hayatının maçını çıkarmışken takım için iyi olmadı tabi.

TÜM YORUMLARI OKU (58)