Üçü Birlikte Yaşamış! Esra Erol'da Arkadaşını ve Eşini Barıştırmak İsterken Kendisi Kaçıran Adam

Esra Erol'a gelen Akgül Hanım, evli kızını damadının en yakın arkadaşı Volkan'ın kaçırdığını iddia etti.

Kızı Sevda'nın Tanju'yla evli olduğunu, Sevda'nın boşanmak istediği zaman eşinin yakın arkadaşı Volkan'ı barıştırmak için araya soktuğunu belirtti.

Volkan'ın Sevda'nın elinden tutup 'Kötü enerjiyi alacağım, iyi enerjiyi vereceğim' dediğini belirtti. Akgül Hanım, Sevda ve Volkan'ın birlikte kendi evinden kaldığını ve Volkan'ın "Tanju'dan kurtardım senin kızınla evleneceğim." dediğini iddia etti. Ayrıca Akgül Hanım, Tanju, Sevda ve Volkan'ın birlikte bir süre yaşadığını da ekledi.

Bu iddiaların ardından Sevda'nın eşi Tanju yayına bağlandı. Sevda’nın uyuşturucu kullandığını, gecenin bir yarısında sokağa kaçtığını anlattı. Volkan'ın arkadaşı değil, bir tanıdığı olduğunu ve Volkan'ın elindeki videolarla Sevda'yı tehdit ederek zorla yanında tuttuğunu iddia etti.

Ardından da yayına bağlanan Sevda, Volkan'la birlikte olduğunu kabul etti. "Zorlamayla durmuyorum. Boşanma davası şu an devam ediyor. Tanju uyuşturu kullanmam için zorladı. Bundan kaçtım.” dedi.

Ayrıca Tanju'nun ölümle tehdit ettiğini, evliliklerinin ilk dönemlerinde kendisini aç bıraktığını söyledi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Müge Anlı'da Pantolonunu Parçaladı: Sevgilisi ve Eşiyle Yaşayan Kadın Hakkında Skandal İddia
Kim Milyoner Olmak İster'de Şener Şen'li Yeşilçam Sorusu Gündem Oldu!
Tartışma Yarattı: Bartu Küçükçağlayan Kısmetse Olur Yarışmacısının Sözlerine Tepki Gösterdi

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
26.12.2022

vuuuu,elamet geldi,skiveedi gitti.

yok ya bunlar artık milletin yorumunuda iplemiyor, o kadar eleştiriliyor bu kadının programı bu inadına nerden buluyorsa evden kaçan kadınları konuk ediyor bide arkadan bağıran birileri ne sevyesiz programlar ya ülkede hükümet değişirse yeni iktidar döneminde bunların yayınlarına bir düzen getirilir şimdi Erdoğan tarafından desteklenen kanalın torpilli programları Esra Erol ve müge anlinin programı şimdi istedikleri kadar milletin eleştirisine kulak tıkacı lar aldirmadinlar t RTÜK sesini çıkartmıyor bu kanala gücü hükümetin rwzillikleri den bahseden muhalif kanallara yetiyor RTÜK sayılı günlerin. kaldı bu rezil iktidarla birlikte sende koltugundan olacaksın utanmiyorlarda bune hırs kadın resmen yuva yıkmak için program yapıyor suratsız Esra Erol

04.01.2023

şu rezillikler ne zaman ekranlardan kalkacak merakla ve öfkeyle bekliyorum. işin acı tarafı kızları eve 1 saat geç kalsa ortalığı yıkacak ailelerin bütün gün bu programları izleyerek eğlenmesi. bu ne ikiyüzlülük. neresinden zevk alınıyor zerre anlamıyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ