Uçakta Klip Çekmek İstedi: Dünyaca Ünlü Rapçi McMurray Dengesinin Bozulması Sonucu Düşerek Hayatını Kaybetti

Dünyaca ünlü Kanadalı rapçi Jon James McMurray, klip çekmek için farklı bir yol izlemeye karar verdi ve Cessna tipi uçağın kanadında şarkı söylemeye başladı. Uçağın türbülansa girmesiyle dengesini kaybeden McMurray, bir süre kanada tutunsa da elinin kayması sonucunda metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti. 

Uçağın kanadına çıkarak klip çekmek istedi.

Değişik klipleriyle tanınan McMurray, British Colombia bölgesinde arkadaşlarıyla bir araya gelerek klip çekmek istedi. Cessna tipi bir uçakta şarkı söyleyen McMurray, daha sonra uçağın kanadına çıkarak şarkısını söylemeye devam etti.

Uçak türbülansa girince dengesi bozuldu.

CNN'in haberine göre, klibini çekmek için uzun saatler çalışan ve arkadaşlarını da ikna eden 34 yaşındaki Kanadalı müzisyen, havalandıktan kısa bir süre sonra kanada çıktı. Uçağın bir süre sonra türbülansa girmesi ve pilotunda uçağın dengesini sağlayamamasından dolayı dengesini kaybetti ve kanada düştü.

Heyecandan paraşütünü açamadı.

Uçağın kanadına bir süre tutunan McMurray, daha sonra elinin kaymasıyla düştü. Olay yeri ekiplerinin verdiği bilgilere göre, metrelerce yükseklikten yere düşen McMurray, olay yerinde hayatını kaybetti.

Arkadaşlarının ifadelerine göre, McMurray uçaktan düşerken heyecandan paraşütünü açamadı.

Yaşanan üzücü olayın ardından, Kanada basını duruma geniş yer verdi.

Ayrıca, McMurray'ın müzik kariyerinden önce kayak sporuyla ilgilendiği ve sakatlandıktan sonra müziğe ağırlık verdiği belirtildi.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
24.10.2018

Adama biri de çıkıp dememiş mi? Ya bak emniyet halkaları var filmler falan böyle çekiliyo biz sana bundan bağlayalım ekstra olarak paraşüt takalım sen bu emniyet halkasına bağlı uçak kanadında gödünü başını oynat sonra montajda sileriz? Böyle bir ölüm mü var? Adam ölmüş diye sövemiyorum ama sağ çıksaydı pis dalga geçer, söverdim lan.

24.10.2018

Heyecandan açamadığını nerden biliyorlar onu anlamadım düşerken mi sormuşlar ya da yere çakıldıktan sonra?

ya osman ,babunmusun aq havadasin parasutte ariza olsa zaten incelemeler gosterir misalen 1000 mt den dusuyorsun parasutu acmayacak kadar mal adammi var? adamin cani 1000 mtden dusmekmi istedi

doğal seçilim iş başında

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ