Uçakta Kalp Krizi Geçiren Babasının Hayatını Kurtaran Doktora Attığı Mail ile Hepimizi Duygulandıran Genç

Sağlık çalışanlarının mesleklerinin ne kadar kutsal olduğunu özellikle bu zorlu pandemi sürecinde bir kez daha anladık. Bunun en güzel örneklerinden biri de uçakta kalp krizi geçiren doktora ulaşıp teşekkür eden adamın maili oldu. Hepimiz çok duygulandık. 😢

Sağlık çalışanlarının ne kadar zor şartlar altında çalıştıklarını, her gün binbir türlü insanla uğraştıklarını biliyoruz.

Özellikle bu zorlu pandemi sürecinde bunun daha iyi farkına vardık ve onların ne kadar kutsal bir mesleğe sahip olduklarını anladık.

Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu'ya gelen bir mail, bunun en güzel örneklerinden oldu. ❤️

twitter.com

👇

Doktorlara veya herhangi bir sağlık çalışanına şiddet uygulanmaması gerektiğini 2021'de hala tartıştığımıza inanamıyorum.

twitter.com

...

twitter.com

O kadar doğru söylemiş ki.

twitter.com

Maalesef...

twitter.com

İyi ki.

twitter.com

Tersi olsaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...

twitter.com

👏

twitter.com

30 dakikaya bir hayat sığıyor bazen işte.

twitter.com

Sağlık çalışanlarının hakkı asla ödenmez. ❤️

twitter.com

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
27.11.2021

Mesleki açıdan gerçekten ciddi risk almış. Ama nihayetinde uçak. Herhalde kimse de niye ambulans beklemediniz diyemezdi. Ya da derdi bilemiyorum. Artık herşey beklenir oldu ülkede...

Açık kalp ameliyatı yapmıyor ya doktor müdahale etmese mecbur hostes müdahale edicek onların da ilk yardım eğitimi var ama her zaman ilk önce doktor var mı anonsu yaparlar.

27.11.2021

Şöyle bir durumda hastaya bir şey olsa gerçekten doktor suçlanabiliyor mu? Sonuçta adamı o şekilde bırakacak halleri yok, başka müdahalede yapılamaz yani, nasıl başı yanabilir ki doktorun.

28.11.2021

Merhaba. Babam haziran 26 da vefat etti hastanede. Evde kalbi durdu. Kalp masajı yaptım. Ambulans aldı gitti. Peşinden hastaneye gittik. Ben orada o doktorun babaminkuramak icin nasıl cirpindigini gördüm. Uğraştı adam ama olmadı. Bana ölüm haberini verdiğinde çok uğraştığını hakkını helal.etmesini istedim. Doktorlar yaşatmak için varlar. Adamın suçu ne. Doktorlar, hemşireler harika insanlardır. Hepinize teşekkür ederim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ