Üç Kuruş "Şesu" Uğur Yıldıran Kimdir? Uğur Yıldıran Kaç Yaşında Ve Nereli?

Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı 'Üç Kuruş’ dizisinin birinci bölüm tanıtımı yayına girdi. Roman mafya ile organize şube komiserinin öyküsünü izleyici ile buluşturan Üç Kuruş dizisi oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Başrollerde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç yer alırken, senaryoda Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın imzası bulunmaktadır. Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı 'Üç Kuruş’ dizisinin birinci bölüm tanıtımı yayına girdi. Tanıtımı ile dikkatleri üstüne toplayan ‘Üç Kuruş’ isimli dizide yer alan Uğur Yıldıran kimdir, Uğur Yıldıran nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar…

Başarılı kadrosu ve seyirciyi ekran başına kitleyen konusu ile dikkatleri üzerine çeken ve tanıtımının ardından yanına girmesi merakla beklenilen ‘Üç Kuruş’ dizisinde yer alan oyuncu Uğur Yıldıran Kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Hangi yapımlarda yer almıştır? Üç Kuruş dizisinin konusu nedir?

Uğur Yıldıran Kimdir?

Uğur Yıldıran 26 Temmuz 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nde tamamlamıştır. Uğur Yıldıran dans ile de ilgilenmiştir. 2009 senesinde Hadise'nin Eurovision yarışmasında dediği Düm Tek Tek isimli şarkıda sahnede Hadise’ye dansçı olarak eşlik etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini ise 2014 senesinde yapmıştır. 2014 senesinde TRT 1'de gösterilen Filinta isimli dizide Garbis karakterini canlandırmıştır. 2016 senesinde İçerde dizisinde Selim karakterini canlandırmıştır. 2017 senesinde Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandırmıştır. 2019 senesinde diziden ayrılmıştır.

Uğur Yıldıran’ın Yer Aldığı Yapımlar

Çukur. Kemal

İçerde. 2016 - 2017. Selim

Filinta. 2014 - 2016. Garbis

Popüler İçerikler

Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’ne Çeyrek Finalde Veda Etti: Olympiakos Yarı Finale Yükseldi
Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
YORUMLAR

Bülent Polat'ı yedirmeyiz. Gerçek Şesu O'dur =)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ