Üç Kuruş 28. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı "Babamdan başkasının elini öpmem!"

Üç Kuruş 28. (final) bölümü fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Hapishaneye giren Efe ve Kartal, oradakileri şaşkına çevirir. El öptürmek isteyen koğuş ağası ise Kartal'ın sinirlerinin bozulmasına yol açar. Kartal ise 'babamdan başkasının elini öpmem' deyince, Efe'nin gerilmesine yol açar. Ateş'e sünnet düğünü yapılırken mahalle halkı son derece mutludur ve Leyla eski günlerdeki gibi dans eder. Efe ise sevgisini Leyla'ya hatırlatmak ister. Peki Üç Kuruş dizisinin final bölümünde neler olacak? İşte Üç Kuruş 28. final bölümü fragmanı...

SHOW TV'nin Ay Yapım imzası taşıyan başarılı dizisi Üç Kuruş, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrolünde yer aldığı dizi, heyecanı ve aksiyonuyla tüm sezon boyunca izleyicisini ekran karşısında tutmayı başarmış, fakat bir hikayenin daha sonuna gelerek final bölümüne ulaşmıştır. Peki Üç Kuruş final bölümünde neler olacak? İşte Üç Kuruş final fragmanı ve son bölüm özeti...

Üç Kuruş Final Fragmanı | "Babamdan başkasının elini öpmem!"

Üç Kuruş Son Bölümde Neler Oldu?

Babasının ölümü dolayısıyla yıkım yaşayan Kılıç, Baybars'ın nasıl öldürüldüğünü bilen herkesi öldürmeye başlar. Kartal ile birlikte Baybars'ın ölümünde payı olduğu düşündüğü Çetin de bu listede yerini alır.

Kılıç, intikam için harekete geçer ve saldırı esnasında aile bireylerinden birinin daha zarar görmesine sebep olur. Şiddetin ardı arkasının gelmediğini ve her zaman karşılık alacaklarını fark eden Leyla, kocası Efe ve abisi Kartal'ın yanında yerini alır.

Ailesine bir zarar gelmemesi için gözünü karartan Efe, Şahin ve Çetin'i de yanına alarak artık her şeyi çözüme kavuşturacak planını oyuna sokar.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Üç Kuruş 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Üç Kuruş Fragman ve Son Bölüm Özeti

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da Skandal! 15 Yaşındaki Kız Çocuğu İstismarcısıyla Evlendirilmiş!