Üç Kızına İstismarla Suçlanan Baba 'Delil Yetersizliği' Gerekçesiyle Tahliye Oldu

Mersin'de 3 kızına cinsel istismardan dava açılan S.D. tutuklu yargılandığı davanın 3. duruşmasında yeterli delil olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Mersin'de yaşayan H.G. (34) ile kız kardeşleri S.D. (32) ve S.D., (28), ocak ayında öz babaları S.D.'nin küçük yaşlarda yıllarca kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu öne sürüp, şikayetçi oldu. 

3 kız kardeşin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan emlakçı baba, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Baba S.D., hakkında 'çocuğun cinsel istismarı suçundan' 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Baba S.D., davanın temmuz ayında görülen ikinci duruşmasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tahliye kararı çıktı

3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 3'üncü duruşmasında mağdur kız kardeşler ve taraf avukatları hazır bulundu. Tutuklu sanık S.D.'nin Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldığı duruşmada akrabalar ve yakınlar dinlendi. Söz verilen hala S.D., kızların babalarından para almak için iftira attığını iddia etti. 

Kız kardeşler ise şantaj ve iftira iddialarını kabul etmedi. Tarafları dinleyen mahkeme heyeti, tutuklu sanık S.D.'yi yeterli delil olmadığı gerekçesiyle serbest bıraktı.

Saadet Özkan: "Üç kız kardeş sahipsiz kaldı"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismari ile Mücadele Derneği Başkanı Saadet Özkan tahliye kararı sonrası Twitter hesabından 'Tahliye ettiler. Tutuksuz yargılama olacakmış . Şu anda üç kızkardeş büyük tehlikede. Tanıklar artık asla konuşmaz. Üç kız kardeş sahipsiz kaldı. Tehditler savrulan bir ortam var' dedi.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.09.2020

yapıyorsa kendi kızlarına yapıyor kimi ne ilgilendirir diye düşünmüş mahkeme.

16.09.2020

Ülkemizde adalet çok güzel işliyor bence

16.09.2020

Babaya bak mahkeme kararina bak ne hale dusmusuz. Sapikligi bile normallestiren boyle hukuk anlayisi yuzunden hergun magdurlara yenileri ekleniyor. Iktidar uyuyor namussuzlar disarida kol geziyor herkes uc maymunu oynuyor . Umarim o maymunlar cok gec olmadan olur gider ahlaksizlikta en dibi boylamadan.

TÜM YORUMLARI OKU (10)