Üç Kız Kardeş Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Üç Kız Kardeş 51. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş bu hafta 50. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İclal Aydın'ın çok okunan romanından televizyon ekranlarına uyarlanan Süreç Film imzalı başarılı yapımın yeni bölümü de seyirciden tam not almayı başardı. Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi yetenekli oyuncuları rol aldığı dizide olanlar herkesi çok şaşırttı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yeni bölümü ise merak konusu oldu! Peki, Üç Kız Kardeş dizisinin 51. bölümünde neler olacak?

İşte, Üç Kız Kardeş 51. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Üç Kız Kardeş dizisi hangi kitaptan uyarlanıyor?

Kanal D ekranlarının büyük beğeniyle takip edilen dizisi Üç Kız Kardeş, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanıyor. İclal Aydın, dizide Nesrin karakterini canlandırıyor.

Üç Kız Kardeş Dizisinin 50. Bölüm Özeti

Üç Kız Kardeş'in 50. bölümünde Somer, Türkan'a öyle bir itirafta bulunuyor ki bundan sonra ikili için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Türkan, Somer ve Kartal, fuarda bir araya geliyor!

Rüçhan'ın planıyla fuar için gittikleri otelde bir araya gelen Türkan ve Somer, talihsiz bir şekilde Kartal'la da tanışıyorlar.

Somer ve Türkan'ın kavgasına Kartal dahil oluyor...

Somer, Türkan ile otelin havuz başında girdiği tartışmayla oteli ayağa kaldırıyor. Bu sorada Kartal da duruma müdehale edince ikili arasındaki gerilim artıyor. Somer, Kartal'a yumruk atıyor. Yumruklaşan ikilinin tepkileri Türkan'ı şoke ederken, Somer ve Kartal'ın tartışmasının nasıl sonlanacağı da merak ediliyor.

Türkan ve Somer yakınlaşıyor.

Türkan, Somer'le yakınlaştıkları esnada Somer'i öpüyor. Fakat Somer'in yaptığı ihanet itirafı Türkan'ı yıkıyor ve ikili için her şeyi geri dönülmez bir yola sokuyor.

Türkan, köprüleri yıkıyor.

Türkan, Somer'in ihanet itirafıyla kararını veriyor. Artık hayatında sadece bebeği var. Türkan, şimdi bebeği ile birlikte yürüyecek ve mücadelesini tek başına verecek.

Mine, Türkan'ın bebeğinin katili olduğunu açıklıyor!

Türkan'ın doğmamış bebeğinin katilinin Mine olduğuna emin olan Rüçhan, bunu Somer'e de ispatlamaya karar veriyor. Sonunda Somer de Mine'nin yaptığını itiraf ettiği anda gerçekleri öğreniyor ve  duydukları karşısında sinirlerine hakim olamıyor...

Türkan ve Kartal arasında neler olacak?

Kartal, Türkan ile ilgileniyor. Kartal'ın bu ilgisi, Türkan'ın bundan sonraki hayatına dair yeni adımlar atması konusunda önünü açıyor. Türkan, Kartal'ın iş teklifi ile kendinden emin bir şekilde ayağa kalkıyor...

Üç Kız Kardeş 51. Bölüm Fragmanı | Türkan doğum gününü yalnız kutluyor!

Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler İçin Üç Kız Kardeş 50. Bölüm

Üç Kız Kardeş 50. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Üç Kız Kardeş Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu