Üç Kız Kardeş Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Üç Kız Kardeş 43. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan sevilen dizi Üç Kız Kardeş, 21 Mart Salı akşamı 42. bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Süreç film imzalı dizinin başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer alıyor. Çekimleri Ayvalık'ta gerçekleştirilen sevilen dizinin bu bölümde Rüçhan, hayatının kabusunu yaşamaya başlıyor. Rüçhan, bu zor günlerinde Türkan'ın gerçek yüzünü öğrenecek. Bakalım Üç Kız Kardeş dizisinin 43. bölümünde neler yaşanacak

İşte, Üç Kız Kardeş 43. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Kanal D ekranlarının başarılı yapımı Üç Kız Kardeş'in yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleminden çıkıyor.

Gelin önce Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümüne göz atalım 👇

Üç Kız Kardeş dizisinin 42. bölümünde: Rüçhan'ın hayatının en büyük sınavından geçtiği anlarda Türkan'ın yaptıkları ile Türkan ve Somer'in aşkı dikkat çekti.

Rüçhan'ın Özer'in hayatını tehlikeye atan planları ortaya çıkınca, Özer ile Rüçhan arasındaki her şey bitti.

Özer, Rüçhan'ı şikayet ederek nezarete attırmasının ardından Rüçhan için zor zamanlar başladı. Nezarethanede yaşananların ardından eve dönen Rüçhan bir kötü sürprizle daha karşılaştı.

Somer, Türkan'ın çalıştığı restoranı satın aldı. Türkan'ı ikna etmek için durmaksızın çalışan Somer, sevdiği kadının zor geçen hamilelik dönemi için de son derece endişeli.

Somer'in çabaları Türkan için yetersiz kalmaktadır. Somer'i affetmemek konusunda kararlı olan Türkan, çalıştığı restoranı satın alan Somer'in kendisine patronluk taslaması ile daha da sinirlenir.

Rüçhan'ın yaşadıkları, Somer ve Türkan'ı yeniden bir araya getirir. Türkan, yine zor günlerinde Somer'i yalnız bırakmaz.

Somer, Rüçhan'ın karakolda olma nedenini öğrenince şok olur. Türkan'ın hastalığı da üzerine gelince çiftimizin arasındaki buzlar iyice erir.

Şikayetini geri çeken Özer, Rüçhan'ı evden kovunca Rüçhan için esas kabus şimdi başlar. Rüçhan'ın yanında kim olacak?

İşte, Rüçhan, Türkan ve Somer'in hayatını değiştirecek Üç Kız Kardeş son bölüm fragmanı 👇

Üç Kız Kardeş 43. Bölüm Fragmanı | Rüçhan, gerçek Türkan ile tanışıyor 😊

İlginizi Çekebilir

Üç Kız Kardeşin Çekildiği Ayvalık Nereye Bağlı? Ayvalık'ta Hangi Diziler ve Filmler Çekildi

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Rusya 'Harry Potter Kalesi'ni Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık