Üç Kız Kardeş 30. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Üç Kız Kardeş Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Kanal D'nin Süreç Film imzalı dram dolu dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam 30. bölümüyle ekranlara geldi. Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan, Somer ve Mine arasında yaşananlar büyük bir merak konusu oldu. Salı akşamlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'i kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Üç Kız Kardeş son bölümde; velayet anlaşmasından haberi olmayan Türkan, Somer'e şikayetini geri alması için baskı yapmaktadır. Bu durum Rüçhan ve Türkan'ı karşı karşıya getirir.

Diğer taraftan babalarını barıştırmak isteyen Derya ve Dönüş, Nezahat halaları ile anlaşma yapar. Rüçhan ise Türkan ve Sevilay'ın çalışma durumunu bahane ederek Sevilay ile yüz yüze gelir.

Rüçhan'ın gerçekleri bildiğinden haberdar olmayan Sevilay, baskıcı tavırları ile karşı karşıya gelmek durumunda kalır. Özer ve Sevilay için durum git gide zorlaşmaktadır.

Mustafa ise Derya ile olan arkadaşlığını bir ileri seviyeye taşımaya çalışır. Türkan bu esnada Somer ve Mine arasındaki anlaşmayı öğrenir. Bu ikilinin büyük bir tartışma yaşamasına yol açar.

Mine'nin oynadığı oyun ise Somer'in hayal kırıklığına uğramasına sebep olur. Kızı Kiraz'ı bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. Fakat bu sefer devreye Türkan girer ve Somer'i korumak için müdahalede bulunur. Somer ve Türkan arasında bu durum da bir krize yol açacaktır.

Üç Kız Kardeş Geçtiğimiz Bölümde Neler Olmuştu?

Türkan ve Somer, Mine’yi hapse gönderdikten sonra, birbirlerinin yaralarını sarmaya başlar. Artık yarınları için daha da umutludurlar. Ne var ki Türkan, bir daha anne olamama ihtimalini öğrenir ve yıkılır. Bir yandan kocasının bebeğinin bakımını üstlenmişken, bir yandan da çalışma hayatına atılmaya hazırlanır... Türkan’ın ortağının kimliği, Rüçhan ve Özer Korman’ı geri dönüşü olmayan bir yola sokacaktır. Öte yandan Türkan tarafından alt edilmeyi hazmedemeyen Mine, Somer ve Türkan arasında yeni bir krize neden olur.

Detaylar burada:

Üç Kız Kardeş 29. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Üç Kız Kardeş Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Üç Kız Kardeş 30. Bölüm İzleme Ekranı

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Üç Kız Kardeş 28. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Üç Kız Kardeş Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış