Üç Kız Kardeş 24. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Üç Kız Kardeş Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Kanal D ekranlarının  yeni sezonda büyük çıkış yakalayan dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Somer ve Türkan'ın çetrefilli aşk hikayesine tanık olduğumuz Üç Kız Kardeş, dün akşam reytinglerde adeta rakiplerini kırdı geçirdi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça full izleme ekranı...

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde; Somer ve Mine'nin yalanları arasında sıkışıp kalan Türkan, çözümü yüzleşmekte bulur. Türkan ikilinin karşısına çıkıp yüzleşmeyi beklerken; Mine, Somer'i yeniden elde edebileceğini düşünerek yalan söyler.

Nesrin, kızı Türkan'ı o eve gönderdiği için son derece kaygılıdır. Duygularını Nezahat ile paylaşan Nesrin, Türkan ve Somer arasında yaşananları eşi Sadık'tan saklar.

Somer'e olan aşkı yüzünden gözü dönen Mine herkesin başına bela açmaya başlar. Balkondan atlamaya kalkması ile Somer ve Türkan'ı zan altında bırakır.

Herkes gidince sahipsiz kalan Mine'nin bebeği Kiraz'a, Türkan sahip çıkar. Türkan yaşadığı her şeyi değerlendirdikten sonra bebeği ve evliliği hakkında bir karar verir.

Üç Kız Kardeş 24. Bölüm İzleme Ekranı

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Üç Kız Kardeş 23. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Üç Kız Kardeş Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!