Üç Kız Kardeş 1. Bölüm Tek Parça İzle: Kanal D’nin Yeni Dizisi Üç Kız Kardeş Başladı

Kanal D, yeni sezon öncesi iddialı dizilerinden birini daha ekranlara taşıdı. Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş, ilk bölümüyle beğeni topladı. Kanal D, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş 1. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş ilk bölüm tüm detayları…

İclal Aydın’ın, aynı isimli romanında uyarlanan Üç Kız Kardeş, Kanal D’de yayın hayatına başladı. Üç Kız Kardeş’te, Türkan, Dönüş ve Derya'nın hikayesi anlatılıyor. İlk bölümü dikkatleri çeken Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Üç Kız Kardeş 1. Bölüm Yaşananlar

Nesrin ve Sadık Kalender çifti Türkan, Derya ve Dönüş, isimlerinde üç kızlarıyla Ayvalık’ta sessiz sakin yaşam sürmektedir. Nesrin ve Sadık'ın ilk göz ağrısı Türkan'ın güzelliği tüm kasaba tarafından bilinir. Yörenin en zengin ailesi olan Kormanların patroniçesi Rüçhan Korman, Türkan’ın dillere destan güzelliğini duyup oğlu Somer’e gelin olarak almaya karar verir. Somer ise ailesinin onayı olmadığı yasak bir aşk yaşar. Rüçhan oğlu Somer'in Türkan'la evlenmesini zorunlu hale getirir. Türkan'ın yapacağı evlilik, Sadık hariç tüm ailede sevinç içinde karşılanır. Kalender Ailesi, sakin hayatlarının son günlerini yaşadıklarını bilmeden düğün hazırlıklarına devam etmektedir. Diğer yandan Derya ve Dönüş üniversite sınavına hazırlanmaktadır. Dönüş'ün kalbi aynı okulda olan Serdar için çarpar. 

Üç Kız Kardeş 1. Bölüm Tek Parça İzle – Kanal D

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm Fragmanı

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yeni Dizi Üç Kız Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu