Ubisoft Yeni Etkinliğinde, Oyuncuların Merakla Beklediği Far Cry 6 Dahil 5 Oyunun Türkçe Fragmanını Yayınladı

12 Temmuz'da yapılan Ubisoft Forward etkinliğinde oyuncuların merakla beklediği oyunların fragmanları yayınlanırken oyunların çıkış tarihleri de belli oldu. Fragmanları Türkçe alt yazılı versiyonları ile inceleyelim.👇

Far Cry 6 (18 Şubat 2021)

Assassin’s Creed Valhalla (17 Kasım 2020)

Hyper Scape

Watch Dogs: Legion (29 Ekim 2020)

Brawlhalla

Might and Magic Era of Chaos

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
15.07.2020

Şunları oyun diye çıkartmak utanç kaynağı. "Far Cry" ismi üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar halen utanmadan. Watch Dogs desen, oyun başlı başına eziklik. Fragman ile oyun arasında dağlar kadar fark vardı. (her ikisi için de konuşuyorum) Assassins Creed değil artık onun adı. Yani oyun bambaşka bir şeye dönüştü. İyice saçmaladılar. Sorsan ilk suikastçileri falan gösteriyorlar. Yok ilk bıçağı gösteriyorlar. Ubi soft genel manada para kazandıkları oyunların devamını yaparak yine milleti yolma derdinde. EA games'ten bir farkın yok benim gözümde. Far Cry ve AC gibi bir seriyi bok etmek herkese nasip olmazdı çünkü. Onu geçtim POP'u bile bok ettiniz ulan. Sonra da "satmaz" diye iptal edip AC'ye çevirdiniz. Oysaki altında mükemmel bir hikaye yatıyordu serinin.

15.07.2020

Gerçekten öyle.Ben de artık ac serisine ac gözü ile bakmıyorum.Ha tabii gizlilik arıyorsun şu anki oyunlarda lvl sistemi olduğu için paldır küldür dalamıyorsun ve gizlice gitmek zorunda kalabiliyorsun.Onun haricinde far cry ,far cry 3'den sonra oynanış olarak ğek bir farklılık göstermedi.Ama yalan söylemeyeyim ben far cry oynamayı (aynı olsa bile)seviyorum çünkü outpost olayları beni çok sarıyor ve o outpostların sonunda ödüllendiriyor.Silah felan vb..Bu yüzden en önce hikaye bitimiyorum ve onları tamamlıyorum.Yine onun haricinde ac serisine gerçekten çok üzüldüm.Herkes her ne kadar çöp dese bile benim gözümce ac unity,assassinlik hissini düzgünce verebilsen son oyundu.Ondan sonrası zaten geçti gitti.

14.07.2020

far cry 3 ve 4 bence çok güzeldi.sonra primal ve fc5 ile sıçışa geçti.new dawn DLC gibi bi boktu..inş bu sefer o eski tadı verebilirler aksi takdirde far cry serisi için sela okuma zamanı geldi.

15.07.2020

Bu arada sanırım Far Cry 6'da ki çocuk Far cry 3'de ki Vaas ile bağlantılı hatta ta kendisi bile olabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (7)