U2'nin Solisti Bono Gaziantep'te Suriyeli Çocuklara Eşlik Etti

ABD’li senatörler ve U2 grubunun solisti Bono, Gaziantep’in Nizip ilçesinde Suriyeli sığınmacıları ziyaret etti.

Bir grup ABD'li senatör ile efsane müzik grubu U2'nun solisti Bono Gaziantep'te sığınmacı kampını ziyaret etti. 

Konuklar, kamp hakkında bilgi aldıktan sonra anaokulu ve hastanede incelemelerde bulundu.

Güney Carolina Senatörü Lindsey Graham, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk hükümetine, sığınmacılar konusunda gösterdikleri çaba nedeniyle şükranlarını sundu.

Bono, Suriyeli çocuklarla şarkı söyleyip oyun oynadı

ABD’li heyet, 4 yaş grubunun bulunduğu sınıfta Arapça şarkılar eşliğinde karşılandı. Heyette yer alan müzisyen Bono, bir süre çocukları dinledi, ardından kısa bir dinleti sundu.

AA

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
YORUMLAR
02.04.2016

Oha bono burnumun dibine kadar gelmis nasil haberim yok kendimden igreniyorum su an yok olmak istiyorum alin beni goturun allam

02.04.2016

760bin tl'lik logo ve kurumsal çalımaşmanın amacı bu güzel insanları her anlamda iyi ağırlamaktı demek ki. edit: logo özenti çıktı.

03.04.2016

Bu sözlerine neden yer vermedin onedio Ak Partiyi eleştirmediği için mi ? "Bu sizin yaptığınız aslında sıra dışı bir şey, bir nezaket dersi. Senelerdir süren bu çatışma esnasında, bu ülkenin tüm şehirlerinde, tüm ilçelerinde insanlar ağırlandılar. Onlar komşularına kapılarını açtılar, savaşın getirdiği tüm zorluklara rağmen insanlara kapılarını açtılar. İkinci olarak açtığınız okullar, tüm dünyaya ders niteliğinde. Eminim ki bu yaşananlar, insanları gerebilir ve bıktırabilir ancak yine de pes etmiyorlar ve bence dünya, bu yaşananların Türk toplumu üzerinde yarattığı stresi anlamalı. Ben buraya bunları öğrenmeye geldim." "Siz mültecileri ağırlama konusunda, dünyada zirvede olan ülkesiniz. Birçok insan bilmez ama bu listedeki ilk on ülkenin beşi Afrika ülkesi. Yakınlarda Somali sınırındaki 20 senelik kampa gittim. Burada doğanlar var ve bu nüfusla ne yapacaklarını bilmiyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (4)