Twitter'ı Engelleyen İktidara TİP Vekili Atay'dan İsyan: 'Halk Düşmanı Katillersiniz'

TİP Milletvekili Barış Atay, BTK'nın Twitter'ı engellemesinin ardından iktidara çok sert ifadelerle yüklendi. Twitter'dan paylaşım yapan Atay iktidarı hedef alarak 'Yargılanacaksınız ve hesap vereceksiniz' ifadesini kullandı. 

Atay, büyük depremin ardından Hatay'da yaşananları yayında aktarmıştı.

Barış Atay Yayında İsyan Etti: 'Burada Hiç Kimse Yok'

Atay katıldığı yayında şu ifadeleri kullanmıştı: 

“Hiç elektrik yok. Sıfır. AFAD yok. AFAD hiç gelmemiş buraya. Yan yana beş altı apartmanın yıkıntısını vatandaşlar bir hafriyat gibi kazıyorlar. İnsanlar bir umut yakınlarına ulaştıklarına düşünüyorlar, henüz canlı çıkartma umudu olacak enkazlara iş makineleriyle girmiş durumdalar. Burada ‘Bunu yapmayın’ diyecek bir kişi bile yok. Hatay’ın bütün ilçeleri resmen terk edilmiş durumda. 15 dakikada gördüğüm manzara bu. Burada hiç kimse yok. Ateş yakmış insanlar var, çaresizce binalara bakıyorlar. Kamu kurumlarının tamamı yıkılmış durumda. Yollar kullanılmaz durumda.”

Bugün, kurtarma operasyonlarında kilit rol oynayan Twitter, BTK kararıyla engellendi.

Neden? Deprem Yardımları Organize Edilirken Twitter'ın Kısıtlanmasına Tepkiler Yağıyor

Sosyal medyadaki tepkilerin ardından TİP Milletvekili Barış Atay da karara sert bir şekilde isyan etti.

Atay paylaşımında 'İnsanların nerede olduklarını, neye ihtiyaç duyduklarını duyurabildikleri tek yer Twitter'dı. Ve Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanlığı eliyle kapattı. Bakın açık ve net söylüyorum. Siz halk düşmanı katillersiniz! Hepiniz yargılanacak ve hesap vereceksiniz.'

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.02.2023

Düşünsene enkaz altındasın.Dışarıyla iletişim kurmak,yardım istemek için elinde kalan tek şey telefonun.Şebekelerin çekmediğine dair pek çok bilgi var.Yoğunluk durumlarında normal.Tek çaren twit atıp sesini duyurmak ama siteye giriyorsun karşına çıkan yazı Twitter BTK İletişim Başkanlığınca bilmem ne ! Ne hissederdin :(

08.02.2023

Bunların inandığı Allah’la benim Allahım bir olamaz ya cidden olamaz

08.02.2023

Aynı duyguları onlarında yaşamaları dileğiyle. Umarım daha beter duruma düşüp bırakın İnternete muhtaç olmayı, bir yudum suya hasret kalarak defolup giderler bu dünyadan.!!!

TÜM YORUMLARI OKU (11)