Twitter'dan İstifa Eden İYİ Partili Vekil Geri Döndüğünü Üç Saat Sonra Duyurdu

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, partisinden istifa ettiğini saat 23:25'te Twitter'dan duyurdu. Altıntaş, Saat: 02:41'de istifasını geri aldığını açıkladı. Altıntaş'ın istifasına kızanlar ve destekleyenler 3 saat sonra gelen geri dönüşle tepkilerini belirttiler.

Saat: 23:25 - İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş Partisinden İstifa Etti

Saat: 02:41 - Ayhan Altıntaş, İstifasını geri çekti.

Saat: 06:13 - Ayhan Altıntaş, Meral Akşener ile "liderler seviyesindeki iletişim dili" üzerine uzlaşı sağladıklarını belirtti. Ayrıca Altıntaş, cumhurbaşkanlığı aday belirleme süreci konusunda da inancının güçlendiğini açıkladı.

Altıntaş'ın istifası tweetinin altına gelen yorumlardan bazıları

Altıntaş'ın istifasını geri aldığını duyurduğu tweetinin altına gelen yorumlardan bazıları ise şöyle:

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR

Ablası aramış la oğlum sen manyak mısın mv maaşın var, ballı emeklilik maaşın olacak, tüm sülalene sağlık hizmeti bedava, sen bizim yaptığımız tiyatroya aldanıp ne gurur yapıyorsun merak etme sen yaa biz kaybediyor gibi gözüküp hep kazanırız sol olmazsa sağ, sağ olmazsa orta, orta olmazsa tepe, deli misin divane misin demiştir, o da ikna olmuştur.

05.03.2023

Yalnız Ayhan hocamızın Bilkent’te profesör olarak aldığı gelirin milletvekili maaşından çok daha iyi olması lazım. Ancak milletvekili emekliliği ayrı bir konu tabii. Ayhan hocamız, ülkemizin yetiştirdiği ve ülkemize hizmeti bir borç bilmiş değerli bir bilin insanımızdır.

05.03.2023

İnanılmaz bir dik duruş(!) örneği.

05.03.2023

Yahu daha sövecektim geri mi geldiniz. Neyse bir daha Kemal abin yine ve arar gidersen duble söverim. Ben Kemal gel der yarın, lan amq siyasetçileri adam gibi durun lan durduğunuz yerde En çok gücüme giden de , Kılıçtaroğlu, Mansur yavaştan başlayarak hepsini adam yerine koyduğuma üzüldüm, Kongo doları ile sağdanda, soldanda, hepiniz beş kuruş bile etmezsiniz. Tek tutarlı duruş sergileyen, Eskişehir ve Tunceli belediye başkanlarına sonsuz saygılarımı sunuyorum. Ha birde dik duruşu için Serra hanımefendi, onun dışında saygı duyacak bir siyasetçi kalmamış bana göre. Yıkılınn lann amq hepinizin. tiksindim hepinizden şu 3 günde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ