Twitter'da Yanlış Hashtag: 'Erdoğan'ın Avrupa Korkusu'

Türkiye ile başta Almanya ve Hollanda olmak üzere Avrupa ülkeleri arasında yaşanan miting krizi sosyal medyada da geniş yankı bulmaya devam ediyor. Ancak bu akşam Erdoğan'a destek için açılan bir hashtagde yapılan yanlışlık espri konusu oldu. 

Dikkatsiz kullanıcılar 'Avrupa'nın Erdoğan Korkusu' yerine yanlışlıkla 'Erdoğan'ın Avrupa Korkusu' anlamına gelen #ErdoğansFearOfEuropa hashtagini TT yaptı...

#ErdoğansFearOfEuropa hashtagi bazı Twitter kullanıcılarının farkına varmasının ardından espri konusu haline geldi ve atılan çok sayıda tweet ile sosyal medyada yeni bir gündem oluştu.

Sosyal medyadan gelen ve çoğu esprili olan çok sayıdaki yorumdan bazıları şu şekilde 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
16.03.2017

Ben şeyi çok merak ediyorum.Konuyla pek alakası yok ama.Bunlar neyin kafasın dalar. Çarşamba akşamları Dirilişi izleyip Osmanlı diriliyor falan mı sanıyorlar.Biz bir köprü yaparak nasıl Avrupayı korkutuyoruz.Mesela elimizde ne var da biz bu kadar eminiz kendimizden.Yada evet çıkınca neler olacak da 15 yıldır yapamadıklarını biran da yapacaklar. Allahını seven anlatsın ya ? Bizim neremiz gelişti gençler ? Eğitimi bok gibi olan ülke nasıl gelişmiş olsun.Sürünüyoruz ya cahillikten.Bakın yemin ediyorum Ülkemin en iyi devletler arasında olmasını canı gönülden isterim.Bunun için de çabalıyorum çalışıyorum iyi yerlere gelebilmek için ama gerçekler bunlar, maalesef iyi değiliz. Uyanın artık.Osmanlı geri gelmeyecek.Cami yaptırıp mitingler de kuran-i kerimi sallayınca da gelmeyecek. Dizileri izleyip gaza gelmeyin.Biraz realist düşünüp neler yapabiliriz diye bakın.Allah aşkına bol keseden sallamayın.

16.03.2017

o kadar doğru yazıp özetlemişsin ki. Diyecek birşey bulamadım .

13.03.2017

bunların içinde her gün daha salak nasıl olabiliriz diye çalışan bir grup var bence çünkü istemeden bu kadar salak olamazsın.

13.03.2017

Avrupa bizim ingiliccemizi kiskaniyo

TÜM YORUMLARI OKU (66)