Twitter'da Süleyman Soylu ile Tartışan TİP Milletvekili Barış Atay Saldırıya Uğradı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay, dün gece Kadıköy'de kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Tedavisi tamamlanan Atay, hastane çıkışında yaptığı açıklamada “Şu an iyiyim, ciddi bir şey yok. Salı günü basın açıklaması yapacağız” dedi. Sosyal medyada #BarışAtayYalnızDeğildir etiketiyle TİP'li vekile destek mesajları paylaşılıyor.

Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay'a, beş kişilik bir grup, gece 01.30 sularında, Kadıköy'de arkadaşıyla birlikte gittiği bir mekândan çıkarken 'vatan haini' diyerek saldırdı.

T24’ten Gözde Yel’in haberine göre, grubun yere düşürdükten sonra tekmelemeye başladığı Atay, Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde travma ve kaburgalarında kırık şüphesiyle tedaviye alındı. 

Yaklaşık 3 saat önce tedavisi tamamlanan Atay, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, “Şu an iyiyim, ciddi bir şey yok. Salı günü basın açıklaması yapacağız” dedi.

Atay’ın saldırganlar hakkında şikayetçi olacağı belirtilirken, saldırgan grubun olayın ardından kaçtığı, gözaltına alınan bir şüpheli bulunmadığı öğrenildi.

Milletvekili Şık hastaneye gitti

İstanbul Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık da Atay'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi almak için Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne gitti. 

Şık, 'Tesadüfi bir şey olduğunu düşünmüyoruz, Soylu'nun 'dikkat yakalanma' sözünden sonra olan bir olay. Çıktığı mekândan sonra bir ara sokağa girer girmez saldırıya uğruyor, takip edildiğini düşünüyoruz' dedi.

TİP'ten açıklama

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Soylu, 'Dikkat, yakalanma' demişti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Barış Atay, geçtiğimiz aylarda aracına yapılan bir sabotajla da gündeme gelmişti 👇

Arabanın Bijonları Gevşetilmiş: Barış Atay'ın Kullandığı Araca Sabotaj Girişimi İddiası

Olayın sosyal medya yansımaları 👇

T24 ve Bianet

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
31.08.2020

Bir İçişleri Bakanı düşününki milleti iç karışıklığa götürüp, ayrıştırıyor.

son çırpınışlar adaletsizlik zorbalık halkı hiçe sayma bulunulan konumları kötüye kullanma için. insan hiç düşünmez mi ben hep burada kalamayacagim her zaman Karun olamayacağım tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olur der atalarımız bu acıyı birgün bende yaşayacağım diye düşünmeli insanoğlu. adil ol ki sen düştüğünde sanada adil olsunlar.

31.08.2020

Büyük Turkiye diye diye geldikleri son nokta sokak çetesi

TÜM YORUMLARI OKU (62)