Twitter'da Mansur Yavaş'ı Öven Köşe Yazarı Şafak Coştu'ya Atılan Cinsel İçerikli Çirkin Mesajlar

Posta Gazetesi eski köşe yazarı Şafak Coştu'a Mansur Yavaş'la ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle bazı kullanıcılar cinsel içerikli mesajlar attı.

Geçtiğimiz günlerde Posta Gazetesi eski köşe yazarı Şafak Coştu, Twitter hesabından Ankara'da akşam saatlerinde kağıtla ısınmaya çalışan çocukları paylaştı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da yardım istedi.

Bu yardım istediğinin ardından da Coştu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kendisiyle iletişime geçtiğini ve çocuklarla ilgileneceklerini belirtti. Mansur Yavaş'a da teşekkür etti.

Bu paylaşım da birilerini rahatsız etmiş olacak ki bu güzel olayı bazı insanlar Coştu'ya çirkin mesajlar atarak yorumladı.

Coştu'ya atılan cinsel içerikli mesajlardan bazıları şöyle;

Bu mesajlar da tepkiyle karşılandı. Birçok insan Şafak Coştu'ya destek verdi.

Yaşananların ardından Coştu, Mansur Yavaş'ın geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ve olayı yargıya taşıyacaklarını söylediğini belirtti.

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
02.12.2021

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmasını rica ediyorum. Kim hangi dilden anlıyorsa o dilden. Öte yandan böylesi kocaman yüreğe sahip bir meleğin karşısında saygıyla eğiliyorum. Dünya sizinle güzel. Siz ve sizin gibi tüm iyi kalpli kadınlarla...

02.12.2021

Bunlar ne korkunç insanlar. Allah ıslah etsin.

02.12.2021

Yargıya taşımayın mağdur olurlar sonra!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ