Twitter'da Hedef Almıştı: Kanal D Spikeri Buket Aydın, Nihat Doğan Hakkında Koruma Kararı Aldırdı

Nihat Doğan'ın 11 ve 16 yaşındaki iki kız çocuğunu alıkoymaktan gözaltına alınması, geçen haftanın en çok konuşulan konuları arasında yer almıştı. Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın'ın, gelen tehditler üzerine Nihat Doğan hakkında koruma kararı çıkardığı öğrenildi.

Geçen hafta Kanal D'nin özel haber olarak verdiği 'Nihat Doğan'ın iki kız çocuğunu alıkoyduğu' gelişmesi gündeme damgasını vurmuştu.

Bu gelişmenin ardından, sunucu Buket Aydın'ı hedef gösteren Nihat Doğan, bu haberin bir itibar suikasti olduğunu ifade etmişti.

'İki Çocuğu Alıkoyma' İddiasıyla Gözaltına Alınmış: Nihat Doğan İfadesinin Ardından Serbest

Nihat Doğan ayrıca Twitter hesabında, Buket Aydın'ın kovulacağını da iddia etmişti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Olayın ardından Kanal D tarafından, çocukları alıkonulan ailenin Nihat Doğan tarafından ziyaret edildiği ve şikayetlerinin geri çekilmesinin sağlandığı belirtildi.

Nihat Doğan ise, Demirören Medya Grubu ile bir sorununun olmadığını ve Buket Aydın ile hukuki mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın'ın, gelen tehditler üzerine Nihat Doğan hakkında 3 aylık koruma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Nihat Doğan, mahkeme kararına aykırı hareket ederse 30 güne kadar hapisle cezalandırılacak.

Karar kapsamında Buket Aydın hakkında aşağılama ve tehdit içeren davranışlarda bulunamayacak olan Nihat Doğan, aynı zamanda Aydın'ın evine yaklaşamayacak ve hiçbir iletişim aracından Aydın'a ulaşamayacak. 

Bu süreçte alkol, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanamayacak olan Nihat Doğan'a, olası bir ihlal durumunda 30 güne kadar hapis cezası verilebilecek.

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
18.09.2018

Ya ne kadar orospu çocuğu varsa bizim kuşağa denk gelmiş, bezdum...

17.09.2018

Asıl kadın sadece işini yapıyor, senin meselen Demirören grubuyla ama gücün yetmediğinden her zaman yaptığın gibi tabi ki yine kadına saldırıyorsun. Keşke ülkecek nihat doğana koruma kararı çıkarttırabilsek!

18.09.2018

ya bana artık gına geldi bu ses tellerine soktuğumun boş tenekesinden...abi kim bu herif ne vasfı var ? her yerde gereksiz sıfatsız saçma salak herifler görmek istemiyorum artık yeter be..hayvan herif itibar komplosu demiş bide,ulan hangi itibardan bahsediyorsun sen ? İt

TÜM YORUMLARI OKU (50)