Twitter'da Çocuk Gelinler ve Evlilikleri Üzerine Tokat Gibi Bir Yazı

Ülke dün geceden beri TBMM'ye verilen cinsel istismara uğrayan kişinin istismar eden kişiyle evlenebilmesine dair önergeyi tartışıyor. Büyük tepki çeken bu önerge aslında bu topraklarda yaşanan birçok dramı da gözler önüne seriyor. @glszobien nickli Twitter kullanıcısı da bu konuda sessiz kalmayıp kendi ailesinde yaşanmış bir olayı hesabında paylaştı.

AKP'nin 'Cinsel İstismar' Önergesine Tepki Yağıyor: #TecavüzMeşrulaştırılamaz

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
18.11.2016

"rıza aksini tercih ettiğinizde ezilmeyeceğiniz, aç kalmayacağınız, dışlanmayacağınız dövülmeyeceğiniz şartlar sağlandırıldığında rızadır."

18.11.2016

Yoksa kabulleniş. :) Çok güzel ifade etmiş..

19.11.2016

teyzem.13 yaşında,sokakta oynarken gel misafirlere çay koy demişler.misafirlerin görücü olduğunu sonradan öğrenmiş.enişte 30 yaşında.14 yaşında ilk çocuğu doğmuş.çocuk gelinden doğan bir çocuk olduğu için,doğuştan yatalaktı garibim.27 yaşına kadar böyle yaşadı,sonra da vefat etti.bu arada enişte bir sevgili buldu,onunla yaşamaya başladı.okuması yazması olmayan çocuk geline,oğlan doğur adam eve bağlansın dediler.doğurdu ama kız.sonra bi tane daha doğurdu,erkek.sonra niyeyse bi oğlan daha.enişte evde yok,tamamen gitti,sadece para gönderiyor.teyzem çocuklarla ortada kaldı.enişte bi gün,yazlık evine,sevgilisi ve ondan olan 2 çocuğu,özel arabası ile giderken kaza yapıp öldü.teyzeme sadece bağkur maaşı kaldı.arada bana hala evlenmedim diye kızıyor,evlilik iyi şey diyor.evlilik hayatını diazemlerle geçirdiğin için kafan güzeldi galiba diyorum,gülüyor.o gülünce,senin için sızlıyor.hep geçmişte yaşıyor,acıları taze,hayatını mahvedenleri hiç affetmedi.ben de affetmiyorum.siz de affetmeyin!

18.11.2016

Arkadaş ülkesini seven insanların buradan kaçmalarını şimdi daha iyi anlıyorum. Kaçılmayacak gibi bir ülke değil ki. İnsanlar marsta yaşamanın hayalini kuruyor. Kanserlere tedavi buluyor. Biz ise çocukların evlenmesini istiyoruz. Bizden bir cacık olmaz. Atalarımızın kemikleri sızlıyordur sanırım. Şu yorumu yazana kadar o kadar çok şey yazıp sildim ki. Söylenilecek söz bulamıyor insan. Ne acınası ne lanet insanların sözü geçiyor bu ülkede. Vatanım için canımı vermeyi düşünürken şimdi ülkemden tiksiniyorum. Böyle şerefsiz namussuzlar için mi canını veriyor bu millet!?

TÜM YORUMLARI OKU (34)