Twitter'da Bir Kullanıcının Yaptığı Beyaz Show Paylaşımı Gerçekleri Tokat Gibi Yüzümüze Çarptı!

Acun Ilıcalı, yıllar önce yayın hayatına veda eden efsane program Beyaz Show'un yılbaşında yeniden seyirciyle buluşacağını müjdelemişti. Bu habere sevinirken bir kullanıcının yaptığı paylaşım gören herkesi mahvetti, tokat etkisi bıraktı.

Yıllardır her Cuma kanal D ekranlarında severek izlediğimiz Beyaz Show'la ilgili Acun Ilıcalı bir açıklama yaptı ve yılbaşında Beyaz Show'un izleyiciyle buluşacağını müjdeledi.

Herkes bu habere sevinirken @mecburiyette isimli bir kullanıcı yaptığı paylaşımla hepimizi adeta tokatladı. Kullanıcının "Aynı tadı bulamayacaksınız çünkü siz Beyaz Show'u değil 2010'da bir cuma akşamını özlüyorsunuz." sözleri hepimizi mahvetti.

Bunu gören diğer kullanıcılar da efkarlandı.

Peki siz neyi özlüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Görenler Adeta Çıldırdı! Uzak Durulması Gereken Erkekler Listesi Olay Oldu!
Onur Büyüktopçu'dan Yıllar Sonra Gelen Bomba Gelinim Mutfakta İtirafı!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR

Bugün dünü arayabilirsin, günün kıymetini bil ve keyfini çıkart, sürekli geriye dönüp bakma, çok boynun ağrır sonra.

12.10.2023

2010'larda bir cuma akşamını hiç özlemiyorum açıkçası. 90'ları da özlemiyorum. 2000'lerin ortası fena değildi ama o da lise yüzünden berbat geçti.

12.10.2023

https://www.youtube.com/watch?v=7Ys30vi4cnI

12.10.2023

Daha ağırını söyleyim siz ailelerinizin normal ve sizi sevdiği günleri özlüyorsunuz artık eşek kadar adam oldunuz ve aileniz 2014 2023 yılları arasında sizin yerinize mültecileri koydu ona çok uyuz oluyorsunuz o mülteciler sayesinde kendi hayatınızı da kuramadınız eski halinizi özlemek şöyle dursun o halinizden büyüdüğünüzde daha iyi olacak ailemenden kurtulup kendi hayatımı kuracağım derken çoğunuzun hayatı olmadı aile evine dönmeyi en azından giderlerin azalmasını isterdiniz ama bu yaştan sonra o da olmaz rezil bir durumda ailenizi de eskisi kadar sevmediğinizi fark ettiniz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ