Twitter'da Açılan '#Morardınızmı' Etiketine Tepki Yağıyor: 'Potansiyel Katiller, Tecavüzcüler!'

İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine Twitter'da destek verenlerin açtığı '#Morardınızmı' etiketi tepki çekti. Kadın nefretiyle dolup taşan etiket altında 90 binden fazla paylaşım yapılmış durumda...

İstanbul Sözleşmesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla çıkılması sosyal medyada eleştirilirken, sözleşmeye karşı olanların başlattığı #Morardınızmı etiketi altında korkunç paylaşımlar yapıldı.

O paylaşımlardan bazıları için 👇

İstanbul Sözleşmesi'nin Feshedilmesini Coşkuyla Kutlayanlardan Kan Dondurucu Paylaşımlar

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

'Muhafazakarların Son Zaferi': İstanbul Sözleşmesi Kararını Dünya Basını Nasıl Gördü?
İstanbul Sözleşmesi'nin Feshedilmesine Büyük Tepki Gösteren Ceyda Düvenci'ye Gelen Akılalmaz Yorumlar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın 'Çözüm Geleneklerimizde' Açıklaması Tepkilerin Odağında

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.03.2021

Sayın başkanımızdan ricam bu gece de farklı bir kararname ile kadınları vatandaşlıktan çıkararak sınır dışı etmeleri. Biz fazlayız anladığım kadarıyla bize ihtiyaç yok bu ülkede.

20.03.2021

Bunların kadın düşmanlığı, kadına olan düşkünlüklerinden geliyor. Hiç sınır dışı ederler mi, 2 gün kadın görmesinler geberirler

20.03.2021

Morardı, öldürüldü, tecavüz edildik, diri diri yakıldık, bıçaklandı, binadan atıldık, para karşılığı satılık laki sizin kadar katıksız orospusu çocuğu olamadık be.

20.03.2021

İnsanların ne kadar vicdansız olabileceğini gördükçe kendi insanlığıma nefret ediyorum.Ama ondan önce bu ülkeye nefret ediyorum.Kadınların istediği tek şey yaşamak be yaşamak.Elin ülkesinde kürtaj hakkı için protestolar edilirken bu amk ülkesinde yaşamak için protestolar ediliyor.Ne diyim bu sözleşmenin feshedilmesine sevinen herkesin,aynı zamanda bu cinayetlerde zerre payı olan herkesin Özgecan'dan,Pınar'dan daha beter hale gelerek,acılar içinde ölmesini diliyorum!

TÜM YORUMLARI OKU (11)