Twitter Avukatları Bastırıyor: Musk'ın '3. Dünya Savaşı' Konulu Mesajları Mahkemede

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almaktan vazgeçmesiyle açılan davada bazı mesajlar ortaya çıktı. Musk'ın bu mesajlardan birinde '3. Dünya Savaşı çıkacaksa Twitter'ı satın almanın bir anlamı yok' dediği belirtiliyor.

Twitter ve Elon Musk davalık olmuştu

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk sosyal medya şirketi Twitter'ı satın almaya yönelik 44 milyar dolarlık bir anlaşma yapmıştı. Ancak ünlü iş insanının anlaşmadan çekilmesi sonrası Twitter konuyu yargıya taşıdı.

Business Insider'da yer alan habere göre, 6 Eylül'deki duruşmada bazı dikkat çekici mesajlar mahkemeye sunuldu.

Putin'in 9 Mayıs Zafer Günü konuşmasını beklemek istemiş

Habere göre Musk, Twitter'ı satın alma anlaşmasının finansörlerinden olan Morgan Stanley'deki bir bankere 8 Mayıs'ta mesaj attı. Mesajda acele etmemeleri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 9 Mayıs Zafer Günü konuşmasını beklemeleri gerektiğini yazdı.

Musk'ın avukatı mesajların bağlamından koparıldığı görüşünde

Twitter'ın avukatı Musk'ın mesajlarda şunları söylediğini aktardı: 'Birkaç gün yavaşlayalım. Putin'in yarınki konuşması gerçekten çok önemli. 3. Dünya Savaşı'na giriyorsak Twitter'ı satın almak mantıklı değil.'

Musk'ın avukatı ise mesajların mahkemeye bu bağlamda sunulmasının tamamen saçmalık olduğunu, konuşmaların tamamına bakıldığında bunun böyle anlaşılmayacağını savundu.

Elon Musk, Twitter Anlaşmasını Feshetti!
Twitter, Elon Musk'a Dava Açtı: Şirketi Kötüleyerek Çekip Gidebileceğini Zannediyor

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
08.09.2022

Bu herif benden önce savaş çıkarırsa. Kendimi dövecem

08.09.2022

bu adam bana göre varya, çok tehlikeli ama bir okadarda akıllı

08.09.2022

Durumun özeti: Elon Musk, Tesla'nın hisselerinin fazla şiştiğinin, bundan sonrasının yokuş aşağı olduğunu, birçok insan gibi gördü. Hisselerinin bir kısmını satıp, nakde dönse çok dikkat çekeceği, hatta büyük ihtimalle panik yaratıp hisselerin değeri gümleyeceği için satmak için güzel bir bahane gerekiyordu. Twitter'ı alıcam para lazım dedi, bir 4 küsür milyar'lık sattı.

08.09.2022

Sonra kullanıcı sayısı şişirmişsiniz diye bahane üretip caydı. Twitter hissedarları dava açınca bunu fırsat bilip, "hisseleri almak zorunda kalabilirim, daha değersiz oldukları da ortaya çıktığı için bankalar daha az kredi verir, biraz daha para lazım" dedi, bir 6 küsür milyarlık hisse daha sattı. Tesla hisselerini temiz kâra çevirdi, hisselerin değeri yerinde kaldı, millete de eğlence oldu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ