Twitch Yayınında Hamile Eşine Şiddet Uygulayan Yayıncı Tutuklandı!

MrDeadMoth ismiyle Twitch'de yayın yapan Avustralyalı adam canlı yayın sırasında hamile eşini dövdü! Fortnite oynayan yayıncı MrDeadMoth, yayın sırasında eşi tarafından yemeğe çağrıldı. Olaylar da tam bu noktadan sonra başladı.

Olayların yaşandığı sırada evde çocuk olduğu da seslerden anlaşılıyor. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra ise Twitch yayıncısı tutuklandı.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
11.12.2018

Yorumlar şahane. Yine erkeği haklı bulacak bir dolu şey yazılmış,neymiş çok konuşmuş iyi dayanmış. İnsan susturamadığı her kişinin döverek mi çenesini kapatacak? Kadının hamileliği ve duygu değişimi hassaslığı konuşulmuyor asla. Ne diyim yarın öbür gün biri de size çok konuşur siz de döverek işinizi halledersiniz mk ilkelleri

12.12.2018

Hayatta sinir stres herkes için var zaten. Burda başka bir durum da var diyorum. Kadın hamile,o sürecin psikolojisini yaşayanlar bilir. Normal süreçten ayrı bir olay ama hala aradaki farkı anlamayanlar var. Mübarek erkekler 5 çocuk doğurmuş gibi o psikoloji hakkında boş boş atıyorlar. İşiniz gücünüz sidik yarışı yok efendim bi size mi zor bu hayat

10.12.2018

Birazdan yemeğe geleceğini söylemiş işte,kadının kocasının kafasına birşeyler fırlatacak kadar abartmasına gerek varmıydı.Kadın daha fazla hatalı bu olayda,bu şiddeti savunduğum anlamına gelmesin.Basit bir mesele yüzünden kavga,şiddet ve sonuç olarak kocası tutuklanmış.Kabul edelim erkekler fiziksel şiddet uygulasada,biz kadınlar psikolojik şiddet olayında ustayız.Yemeğe 5 dakika geç oturuldu diye kavga çıkarmak aşırı saçma.

10.12.2018

iyi de şöyle düşün kocan her akşam her akşam bunu yapıyor. beraber yiyebileceğiniz tek öğün belki de. yani kadının sabrı dolmuştur belki de, hamile olduğunu da göz önünde bulundurursak beraber vakit geçirmek ilgi görmek en büyük hakkı.

11.12.2018

İngilizcesi olmayanlar hemen hamile kadına şiddet başlığını görünce saldırmışlar. Bu kadına dayanmak için ilahi peygamber sabrı gerekir. Adam gayette iyi dayanmış. Kafayı yemiş kadın bir an önce boşansınlar, adam çocuklarıda alsın.

11.12.2018

Lan gerizekalı başlatma ingilizcene kadın hamile, evlenmeden önce hamile psikolojisi nedir bilmesi gerekiyor. Böyle şeylere katlanamayacaksa baştan evlenmeseydi

TÜM YORUMLARI OKU (32)