Araç muayene ücretleri ciddi bir kalem haline geldi bildiğiniz üzere. Bu da araç sahiplerinde büyük bir strese sebep oldu. Tuzla'da aracı muayeneden geçemeyen bir adam ilginç bir yola başvurdu. Öfkelenen adam aracını olduğu yerde ateşe verdi. Aracın muayeneden geçemesinin sebebinin ise farının yanmaması olduğu öğrenildi. O anlar bir vatandaş tarafından kaydedildi.
milletin canına tak etti, her yer vatandaşa zulüm
Tüvtürkün nasıl bir bela olduğunu, insanlara nasıl zulmettiğini ve devletin de ne kadar umurunda olmadığını gösteren bir olay, eminim ki sebebi farkı falan değil, hiçbirşey yapmadan aldıkları devasa paralar ve insanları parmaklarının ucunda oynatmalarına karşın devleti yönetenlerden aferin almalarına verilmiş bir tepki
Galeri mafyasının Türkiye'deki vergi sisteminin yönetmesinden Almanlar çok rahatsız. bizden fazla almancısınız diyorlar. 4 katı fiyata satılıyor arabalar.. batının dayattığı tarım kotalarının hepsinden tek taraflı çıkmamız gerek. Bir kilo etin bir kilo patates fiyatına satılması lazım şu Türkiye'de.. ağzını bağlamadan gezdirilen köpeklerin sahiplerine hapse atacaksın.. paylaşımlı yolculuk yönetmeliğini çıkartacaksın.. lüzumsuz merdiven altı üniversiteli kapatıp her şehre fen Lisesi açacaksın. full bright anlaşmasından tek taraflı çıkıpyerli ve milli armatörlerin yetişmesini sağlayacaksın, denizcilik Bakanlığı kuracaksın. batının tasdiklediği armatörlere ihtiyacımız yok. devlet Başkanı olsam bunun gibi 150-200 tane kanunu bir gecede hayata geçirir ülkeyi normalleştirirdim.