Tüylerimiz Diken Diken! Soğukkanlılıkla İşledikleri Ürpertici Cinayetler ile Hafızalara Kazınan 21 Seri Katil

1. Ángel Reséndiz tren yolunda 9 kişiyi ve başka 23 kişiyi öldürdü. Demiryollarındaki insanları kendine kurban olarak seçen katil, trenleri seyahat aracı olarak kullanıyordu.

Lakabı: Demiryolu katili

2. Richard Chase kurbanlarının kanını içme eğilimindeydi.

Lakabı: Sacramento Vampiri

3. Robert Hansen Alaska'da en az 17 kadını kaçırdı, tecavüz etti ve öldürdü. Ölü bedenlerini ise Alaska'nın vahşi doğasına attı.

Lakabı: Kasap Fırıncı

4. Joseph James DeAngelo Kaliforniya'da 13 cinayet, 50 tecavüz ve 120 hırsızlık suçu işleyen eski bir polisti .

Lakabı: Altın Eyalet Katili

5. Lawrence Bittaker ve Roy Norris Güney Kaliforniya'da beş genç kızı kaçırdı, tecavüz etti ve öldürdü. Bu iğrenç suçlara ek olarak kurbanlarına buz kıracağı, tornavida ve pense gibi ev alet kutularında bulunan eşyalarla da işkence yaptılar .

Lakabları: Alet Kutusu Katilleri

6. Fred ve Rosemary West en az 10 kadına tecavüz eden, parçalayan ve öldüren evli bir çiftti.

7. William Bonin Güney Kaliforniya'da otoyolların yakınına ölü bedenlerini attığı en az 21 erkeğe tecavüz etti, işkence etti ve öldürdü. Davası sırasında savcı, Bonin'in şimdiye kadar gördüğü en baş belası insan olduğunu belirtti.

Lakabı: Otoban Katili

8. Richard Ramirez, Los Angeles'da en az 14 kişiye tecavüz etti ve öldürdü. Kurbanlarına saldırmadan önce evlerine zorla giriyordu.

Lakabı: Gece İz Süren Avcı

9. Israel Keyes, katil tipi olmamasına rağmen ortalama bir katilden daha korkunç suçlar işleyen bir seri katildir. ABD'nin her yerine ölüm kitlerini bırakmıştı. Kurbanlarının sayısı hala tam olarak bilinmiyor.

10. New Orleans Baltacısı, kurbanlarının evlerinde bulunan baltalarla genellikle onlar uyurken en az 6 kişiyi öldürdü ve 12 kişiyi yaraladı. Bu dava hala çözülemedi.

11. 'Mr. Cruel', evlere gizlice giren ve genç kızlara tecavüz eden veya kaçıran kötü şöhretli bir Avustralyalı seri katile verilen takma addır. Bu dava hala çözülemedi.

12. Dennis Rader kurbanlarını bağlayan, işkence eden ve öldüren ve ardından polise suçları hakkında alaycı mektuplar gönderen bir seri katildi .

13. Dean Corll ABD tarihinin en ölümcül seri katillerinden biridir. En az 28 genç çocuğa tecavüz etti, işkence yaptı ve öldürdü.

Lakabı: 'Candy Man'

14. Gary Ridgway yaklaşık 50 genç kadını öldürdü. Bunların çoğunun mülteci ve seks işçileri olduğu iddia ediliyor. Kadınların cesetlerini Washington çevresinde çöplere atıyor ve onlarla seks yapmak için geri dönüyordu.

Lakabı: Green River Katili

15. Karla Holmoka ve Paul Bernardo, Karla'nın küçük kız kardeşi Tammy de dahil olmak üzere üç kadına tecavüz edip öldüren evli bir çiftti.

Lakabları: Barbie ve Ken Katilleri

16. Albert Fish kurbanlarının kalıntılarını da yiyen en az 10, en fazla 100 çocuk seri katiliydi.

Lakabı: 'Moon Maniac'

17. John Allen Muhammad ve John Lee Malvo, 3 hafta boyunca 10 kişiyi öldüren ve 3 kişiyi yaralayan tetikçilerdi.

18. H.H. Holmes Amerika'nın ilk seri katili olarak düşünülüyor. 1893 'World's Fair' sırasında 200'den fazla kişiyi öldürdüğünden şüpheleniliyor.

Lakabı: Beyaz Şehirdeki Şeytan

19. Richard Speck, Illinois'de aynı evde yaşayan 8 hemşireye işkence edip öldüren bir seri katildir. Kızlardan birine de tecavüz etmiştir.

20. Robert Pickton, 49 kadını öldürmekten ve onların parçalarını domuzlarına yedirmekten hüküm giymiş bir seri katildir. Sayıyı 50'ye tamamlayamadan yakalandığı için kendini baştan savma olarak tanımlamıştır.

21. Son olarak Leonard Lake ve Charles Ng, San Francisco dışındaki ücra bir kulübede 11 ile 25 arasında bir sayıda kadına tecavüz edip öldüren bir seri katil çiftiydi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İdamından Sonra Koparılan Kafası 1841 Senesinden Beri Kavanozda Saklanan Psikopat Bir Seri Katil: Diogo Alves
Türkiye'nin En İlginç Seri Katil Cinayetleri Arasında Yer Alan Mobilyacı Katili ve Yaşanan Olaylar

Popüler İçerikler

Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le Hüngür Hüngür Ağladığı Sahneyi Açıkladı!
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
YORUMLAR
02.10.2020

ted bundy’ e yer verilmemiş bence görüp görülecek en zeki seri katil olabilir kendisi

02.10.2020

Yıllar önce kafadan sorunlu olan eski kız arkadaşım ona hiçbirşey yapmamama rağmen bana ciddi bi şekilde bağırıp sen hasta ruhlu piskopatsın demişti bende gülüp geçmiştim şurdaki yazıyı okusa söylediğinden utanırda neyse burda ted bundy nerde ed gein nerde albert de salvo nerde bu adamlar en baba seri katiller bunlarıda ekleyin

02.10.2020

ted bundy?!?!?????

TÜM YORUMLARI OKU (4)