Tüyleri Diken Diken Eden Hikayesi ve Güçlü Oyuncu Kadrosuyla Ekran Başına Kilitleyen Yeni Dizimiz: Masumiyet

Kadronun güzelliğine bak, izlemeyip de ne yapacağız!

Fragmanını gördüğümüz ilk andan beri güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük merak uyandıran Masumiyet dizisi dün akşam Fox Tv ekranında yayınlandı!

İlk bölümüyle de büyük beğeni topladı.

Dün akşamı kaçıranlar ve bilmeyenler için konusundan bahsedelim biraz. Bir annenin doğum günü gecesi şiddet kurbanı olan kızı için adalet aradığı bol aksiyonlu, gözyaşlı ve doğrunun yanlışın birbirine karıştığı sürükleyici bir hikaye.

İlk bölüm özetini şöyle bırakalım: '24 Şubat gecesi, İstanbul’da öldü sanılarak yol kenarına atılmış bir genç kız bulunur. Öldüresiye dövülmüş genç kız, o gün doğum günü olan 19 yaşındaki Ela Yüksel’dir. Kızının doğum günü, hayatının en acı gününe dönüşen Ela’nın annesi Bahar, tanınmış iş insanı İlker Ilgaz’ı işaret eder. Acılı annenin hedefinde olan İlker, aile dostları Harun Orhun’un kızı İrem’le nikah masasına oturmak üzeredir. Kızı için adalet isteyen annenin zorlu yolculuğu başlarken Bahar’ın karşısına bir başka anne; İlker’in annesi Hale Ilgaz çıkar. İrem’in babası Harun ise, iki ateş arasında kalırken tarafını seçmek zorundadır. Bahar’ın suçlamalarıyla birlikte, Ela ve İlker’in, yalanların ve İrem’in gölgesinde yaşadıkları yasak aşk, mercek altına alınır. Korkunç şiddet olayının altından çıkan kanlı aşk üçgeni, üç ailenin de hayatını kökünden değiştirecektir.'

Gelelim dizinin güçlü kadrosuna, bunun için gümbür gümbür tamlamasını kullansak yalan söylemiş olmayız. Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Hülya Avşar'dan bahsediyoruz çünkü!

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır'a Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Doğum gününde ölesiye dövülerek bir yol kenarına atılan kızı için adalet peşinde koşan anne Bahar Yüksel'e Deniz Çakır hayat veriyor.

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Hülya Avşar dizide Hale Ilgaz karakterine can veriyor. Kötü adamımız İlker Ilgaz'ın biricik annesi yani.

Hikayemizin kötü adamı ise Survivor yarışmasıyla adını duyduğumuz, oyunculuk kariyerine ise 'İnsanlık Suçu' dizisiyle başlayan Serkay Tütüncü! Kendisi holding sahibi, zengin ama bir o kadar da kötü kalpli İlker Ilgaz karakterine can veriyor.

Hülya Avşar'ın her şeye rağmen arkasında durduğu biricik oğlu yani...

Dizide şiddet mağduru genç kızımıza ise Ela Yüksel karakteriyle İlayda Alişan hayat veriyor. Bir Çocuk Sevdim dizisiyle çıkış yapan İlayda daha sonrasında birçok başarılı yapımda da yer almıştı.

Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat, Çukur, Hakan: Muhafız, Şampiyon gibi birçok başarılı yapımdan aşinayız İlayda'ya.

Sadakatsiz, kötü adam İlker Ilgaz'ın nişanlısı İrem Orhun rolünde ise karşımıza güzeller güzeli Deniz Işın çıkıyor.

Dizide kendisi babasının prensesi, popüler bir influencer. Uzun süredir bir dargın bir barışık flört ettiği kötü adam İlker'le evlenmek için ise elinden geleni yapıyor.

İki annenin çocuğu için çırpındığı ve karşı karşıya geldiği dizi daha ilk bölümden oldukça beğenildi.

Bakalım aynı gün yayınlandığı Sadakatsiz'i tahtından edebilecek mi? Merakla bekliyoruz 👀

Sosyal medyadan gelen yorumlar da şu şekilde 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Yeni bölümü iple çekiyoruz! Siz ilk bölümü izlediniz mi?

Masumiyet 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: İlker'e Büyük Darbe!
Genç Kıza Saplantılı Sevgili Kabusu: 'Azrailin Olacağım, Yüzüne Kezzap Atacağım...'
Müge Anlı'da Eşini Öldürdüğünü İtiraf Eden Osman Biçer'in Kan Donduran İfadeleri ve Cinayetin Detayları
Hamile Kadına Yer Vermeyi Neden Reddettiğini Anlatarak Herkese 'Acaba Kim Haklı?' Diye Düşündüren Adam

Popüler İçerikler

Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
YORUMLAR

yine bir şiddet dizisi ne zaman bu işleri yapmayı bırakacaklar acaba

Pasif Kullanıcı
25.02.2021

yani belki diyeceksiniz abartma ama her yerde yok kadını alıkoyma dövme kaçırma elini yakmak vs. neden her dizide gayet olağanmış gibi aktarılıyor ya da neden artık çıkan her dizide şiddet ön planda anlamıyorum haberler desen zaten öyle

25.02.2021

Senaryo çok vasat belli.

TÜM YORUMLARI OKU (7)