Tuvalete Giderken Mikrofonunu Kapatmayı Unutan Ece Üner'den İlk Tepki Geldi!

Ünlü haber spikeri Ece Üner, geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olmuştu. Üner'in program esnasında mikrofonunu açık unutup tuvalete gelmesi, sosyal medyada esprilerin hedefi oldu. Üner artık bu duruma dayanamayıp bir yanıt verdi. Arkadaşı Cüneyt Özdemir de bu yanıt karşısında sessiz kalmadı. Gelin birlikte bakalım. 👇

Ece Üner, Oğuzhan Uğur'un YouTube üzerinden yayınladığı Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu.

Üner'in lavaboya gitmek istemesi tüm olayların başlangıcı oldu. Mikrofonunu açık unutan Üner'in sesi devam eden yayına gitti.

Bunun üstüne Oğuzhan Uğur, "Arkadaşlar mikrofonu kapatır mısınız. Devamı da olacak belli ki" ifadeleri ile tüm salonu kahkahaya boğdu. Durum tabii ki sosyal medyada gündem oldu.

O anları buradan izleyebilirsiniz. 👇

Ece Üner, 'Mevzular Açık Mikrofon'da Tuvalete Giderken Mikrofonu Açık Unutunca Salon Kahkahaya Boğuldu

Durum sosyal medyada espriye dönerken, Ece Üner de konuya sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından esprili bir açıklama yaptı.

"Evet, yapıyorum ben bunu!"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Cüneyt Özdemir de arkadaşının bu paylaşımına sessiz kalmadı ve "aaa biz yapmıyoruz oysa :)" yanıtını verdi.

ShiftDelete'in sahibi Hakkı Alkan da bu tepkiye kayıtsız kalamadı ve "Pembe olduğu için sorun yok. Kolay gelsin." diyerek görenleri kahkahaya boğdu.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Ece Üner'in Anlattığı İbretlik Hikayeleri Duyunca Fenalık Geçirenlerden Kahkaha Attıran Benzetmeler
Ece Üner Katıldığı Programda Yaptığı Psikolojik Tespit ile Sosyal Medyada Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
27.10.2022

Bir danışman danışmanına, kalabalık karşısında konuşma yapacağı zaman strese girdiğini panik atak yaşadığını söyleyince şu kısa yolu önermiş : karşınızdaki kişilerin, ne kadar çok ya da önemli olmasına takılma, hepsine tek tek bak ve kendine şunu söyle : bunlar da sıçıyor ve bokları kokuyor, hatta Kraliçe Elizabeth'in bile (o zaman hayatta idi). Bunu bazen bende yapıyorum, karşımdaki afra tafra ego ukalalık yapınca, sonra da içimden gülüp boş ver diyorum

27.10.2022

o değil de öksürmek, hapşurmak ne kadar doğal. ossurmak da öyle olmalı. mesela birisi ossurduğu zaman ona "götüne sağlık" deriz felan ne güzel ahjsduah

27.10.2022

Editör içerik yaparken önce olayı iyi araştır unutmadı bir espri döndü sadece unuttu tüm program zort zurrttt şlop foşşşş sesleri duyduk amk 26. Maddeden yargılanırsın umarım kin ve nefret doluyum şu an :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ