Tutuklanması İçin Kampanya Başlatılmıştı: TTB’den Mehmet Ceyhan Mesajı

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Tehditlere boyun eğmeyerek bilimi kılavuz almaya devam edeceğiz. #MehmetCeyhanYalnızDegildir' dedi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunulup, ardından sosyal medyada 'Mehmet Ceyhan tutuklansın' etiketiyle paylaşımlar yapılmasına ilişkin Türk Tabipleri Birliği'nden (TTB) açıklama yapıldı.

TTB'nin yaptığı açıklama şöyle:

'İktidarın akıl ve bilim dışı politikalarını eleştiren, uyarılarda bulunan, halkın sağlığını önceleyen bilim insanlarına yönelik tehditler kabul edilemez. Tehditlere boyun eğmeyerek bilimi kılavuz almaya devam edeceğiz. #MehmetCeyhanYalnızDegildir #BilimİnsanlarınınYanındayız'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Prof. Ceyhan'ı hedef gösteren kampanyanın detayları için 👇

Prof. Mehmet Ceyhan Hakkında Suç Duyurusu ve 'Tutuklansın' Kampanyası!

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
08.05.2021

Korkunç bir cehalet tayfası var twitter'da. Salgın yok, pandemi yalan, aşılar zehir, Bill Gates fasa fiso diye saçmalayan. Bu saçmalıklarını da klişe cahillik sözleriyle saklamaya falan çalışıyorlar. Korkunç bir kitle.

08.05.2021

Instagram'da da var böyle tıp karşıtı fenomenler. İşin ilginç tarafı da Instagram bu tarz hesapları banlıyor, sonra aynı kişiler yeniden hesap açıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ