Tutuklanan Sapık Üvey Babadan Feyza Civelek'in Tepki Alan Oyunculuğuna Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

1 Haziran Cumartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünü yine ağzımız bir karış açık izledik. Fenomen dizide Ömer ve Görkem'in ilişkisi açığa çıkarken, Nilay'ın bu bilgiyi Pembe'ye söylemesiyle herkesin bu sırra ortak olacağı belli oldu.

Detaylar:

Ömer ve Görkem İlişkisinin Ortaya Çıktığı Kızılcık Şerbeti Son Bölümüne Tepkiler

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti son bölümünde Onaylı Randevu Sistemi'ni anlattıkları bir sahneyle ekrana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca söz konusu sahne için teşekkür etti.

Detaylar:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kızılcık Şerbeti'ndeki O Sahneye Teşekkür Etti

2 sezondur Cuma akşamlarına damga vuran dizi Kızılcık Şerbeti kaos ve entrikayla hepimizi hop oturtup hop kaldırmaya devam ediyor. 66. bölümüyle sezon finali yapan Kızılcık Şerbeti tüm bombaların patladığı enfes bir fragman yayınlarken, bu fragmana tepkiler gecikmedi.

Detaylar:

Ünal Ailesi İçin El Fatiha Dediğimiz Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı

Son olarak Star TV'de yayınlanan Sakla Beni dizisinde rol alan Cemre Baysel'in dizinin final yapmasının ardından ne yapacağı merak konusu olurken, beklenen haber Birsen Altuntaş'tan geldi.

Detaylar:

Son Olarak Sakla Beni'de İzlediğimiz Cemre Baysel'in Yeni Dizisi Belli Oldu

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne yeni gelin Görkem'in psikopatlığı damga vurdu. Kendini darp edip ardından Nilay'a suç atan Görkem'in şeytanlığı hepimizi dumur ederken, bu sahnede Nilay'a hayat veren Feyza Civelek'in ağladığı anlara tepki yağdı.

Detaylar:

Feyza Civelek'in Kızılcık Şerbeti'ndeki Ağlama Sahnesine Tepki Yağdı

Yaz dönemi gelirken kanallar bu ara sezon için planlarını açıkladı. Yaz dizisi yapmama kararı alan kanallar eski dizileri yayınlama kararı alırken, NOW popüler yaz dizilerinden Sel Çal Kapımı'yı Cumartesi akşamları yayınlayacağını duyurdu.

Detaylar:

Eski Diziler Geri Döndü: Sen Çal Kapımı Tekrar Bölümleriyle Geliyor!

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu'nun lafını kesip durmasıyla gündem olmuştu. Sevilen diziden bu sahneye gönderme gecikmedi.

Detaylar:

Feyza Civelek'in Sibel Taşçıoğlu'nun Lafını Kesmesine Şerbo'dan Gönderme Geldi

Müge Anlı'ya kayıp ihbarında bulunan Selahattin Yalnız, evden kaçan üvey kızları için programa dahil olurken olay aslında bambaşka bir hikâyesi olduğu ortaya çıktı. Yayına gelen iki genç kız Selahattin Yalnız tarafından defalarca tecavüze uğradıklarını delillerle açıklarken, sapık üvey baba için tutuklama kararı verildi.

Detaylar:

Tecavüz Görüntüleri Çıkmıştı: Müge Anlı'daki Sapık Üvey Baba Tutuklandı!

Show TV'nin tartışmasız en iyi işlerinden Kızılcık Şerbeti'nin fragmanına günler kala diziden ayrılan isimler duyurulmaya başladı. Rüzgar karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı'nın Şerbo'ya veda edeceği belli olurken, Birsen Altuntaş ikinci oyuncuyu da açıkladı.

Detaylar:

Vedalar Devam Ediyor: Kızılcık Şerbeti'nden Ayrılan İkinci Oyuncu Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
Çeyrek Finalde Hollanda'ya 2-1 Kaybederek EURO 2024'e Veda Eden A Milli Takım'a Gelen Tepkiler!