Tutuklanan Bahar Candan ve Nihal Candan Sinir Krizi Geçirdi: "Neden ya Neden?"

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, çete üyeliği ve kara para aklama suçlamalarının ardından gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Candan kardeşler mahkeme çıkışında göz yaşlarını tutamadı.

Dilan ve Engin Polat sonrası, lüks yaşamları ve sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler de salı günü gözaltına alınmıştı.

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklamayla suçlanıyordu.

Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve beraberindeki şüpheli Hacı İsrafil S. sevk edildikleri adli makamlar tarafından bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karar sonrası sinir krizi geçiren Nihal Candan 'Neden ya neden?' diye bağırdı. İşte o anlar ⬇️

Bahar Candan ve Nihal Candan Tutuklandı
Görüntüler Ortaya Çıktı: Nihal Candan ve Bahar Candan Çete Lideriyle Gece Kulübünde Para Saçmış!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
16.11.2023

böyle ağlamak mı olur aw, kişniyor resmen

16.11.2023

acaba neden mk 😂

16.11.2023

Hapşırıyor musun ağlıyor musun? Tövbe yarabbim 😀 Olmaz ama böyle, ağlayacaksanız oynamayalım! Ne olacak sanıyordun prenses? Havadan, illegal yollarla gelen paralarla ölene kadar yaşayacağınızı mı? Bu ülkede atanamadığı için intihar eden gepgenç, pırıl pırıl öğretmen adayları var. Çaresizlikten çocuklarının eline saç kurutma makinesi verip yan odada kendini asan anneler var. Bu neyin şovu, neyin şımarıklığı? Size mi üzülücez? Kısa yoldan parayı götürmeye kalkmasaydınız! Yasallıktan sapmasaydınız! Bi akıllı sizsiniz değil mi? Size bir tek zavallı ana babanız üzülür, onlar da bu yolda çocuklarının başına ne geleceğini düşünecekti zamanında! O da bizim problemimiz değil! Dilerim Allah’tan gerçekten illegal yolla bu işleri yapan ne kadar uyanık fenomen varsa, hepsinin bunun cezasını çekmesi!!!

TÜM YORUMLARI OKU (31)