Tutku ve İhtirasın Nereden Geldiği Belli Oldu: Can Yaman, Dans Eğitmeniyle Dudak Dudağa Görüntülendi!

Ülkeyle yıldızı bir türlü barışmayan ama özellikle Avrupa'da koca bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, daha önce tutkulu halleriyle olay olduğu dans eğitmeniyle dudak dudağa görüntülendi!

Can Yaman, şu an hayatına ve kariyerine İtalya'da devam etse de zamanında magazin gündemini skandal ve yersiz açıklamalarıyla bir hayli sallamış, magazin gündeminde de çok tepki çekmişti hatırlarsanız.

"Bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey yapar mısın?" sorusuna, "Arka odaya geçelim, kanıtlayalım" cevabını vermesiyle çığ gibi büyüyen tepkiler kendisinin ülkeyle yıldızının bir türlü barışamamasına sebep oldu.

Yine de gerek pozlarıyla, gerek 1 milyonluk yemek teklifini reddetmesiyle, gerek fotoğraf çektirmek isteyen hayranının telefonunu yere fırlatmasıyla sık sık gündemimize oturmayı başardı kendisi.

Dans eğitmeni Mariagiulia Venanzi ile "Konu çekim olduğunda bölümleri ısıtmak için biraz pratik yaparak ısınıyoruz" notunu düşerek paylaştığı video da ses getiren meselelerden biriydi. Bu danstaki tutku ve ihtiras "vay be" dedirtmişti.

Geçtiğimiz saatlerde, kalbinin uzun bir süredir boş olduğunu sandığımız Can Yaman, üstte izlediğiniz videodaki dans eğitmeniyle dudak dudağa görüntülendi!

Videonun en sonunda kollarını birbirine dolamış öpüşen çiftin görüntüleri, dansta kurdukları bağ ve yaydıkları enerjinin altının boş olmadığını resmen kanıtladı!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Milli Futbolcu Bertuğ Yıldırım'la Aşk Yaşayan Ala Tokel, Yaş Farkından Vuran Takipçisinin Ağzının Payını Verdi
Kanser Olduğunu Açıkladıktan Sonra Gül Yüzüne Hasret Kaldığımız Kate Middleton Wimbledon'da Görüntülendi!
Sessizliğini Bozdu, Biricik Eşi Dilan'ı Korudu: Engin Polat'tan Avukatı Aracılığıyla Kamuoyuna Açıklama Geldi!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
14.07.2024

Bu adamı hiç sevmiyorum ama yine de söyleyeyim yakışıklı erkeklerin diyarı İtalya'da kendine bir yer edinebilmesi saygı duyulası.

14.07.2024

Can Yamanla öpüşmek= Orangutanla öpüşmek..öğğ😣

14.07.2024

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ