TUS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı: TUS Tercih Sonuçları Sorgulama Ekranı

Tıp fakültesi mezunlarının uzmanlık eğitimi için branş seçme sınavı olan TUS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. TUS yerleştirme sonuçlarını araştırılmaya başlandı. TUS ile ilgili araştırma yapan vatandaşlar arama motorlarında, 'TUS tercih sonuçları açıklandı mı?, TUS yerleştirme sonuç ekranı, TUS sonuçlarına nereden bakılır?' gibi ifadelere yer veriyor.  Peki, TUS sınav sonuçları açıklandı mı? TUS yerleştirme sonuçlarına nereden, nasıl bakılır?  İşte detaylar...

Merakla beklenilen TUS sınav sonuçları açıklandı. Adaylar her yıl 2 kez olmak üzere düzenlenen TUS sınav sonuçları hakkında araştırma yapılmaya başlandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2022 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2. dönem yerleştirme sonuçlarına ulaşmak için araştırma yapılmaya başladı.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 19-25 Ekim'de tercihleri alınan 2022-TUS 2. dönem yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca düzenlenen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2020-TUS 2. Dönem) yerleştirme sonuçları 4 Kasım'da açıklandı.

TUS Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin 'https://sonuc.osym.gov.tr' internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecek.

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!