Turşu Basar Gibi Metroya Sıkıştırılan İnsanlar

Tokyo metrosunun olmazsa olmazı görevliler insanları trene yerleştirebilmek için büyük bir çaba sarf ediyor. O çabalarından bir tanesi de kameralara böyle yansıdı.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
17.12.2016

Japonyanın nüfusu cok fazla oldugu için bu şekilde oluyor. Cok zor bir durum vala

17.12.2016

Kapıdaki adamın tepkisizliği... Alışmışlar, rutin haline gelmiş.

17.12.2016

Abi japonya bu mu böyle medeniyet mi olur. Herkes birbirine dayar bu ne lan? Dayamayı geeçtim arkandaki önündeki insanın hatta sağındaki solundaki insanın o nemli ıslak nefesi üzerinde, ben 1.70 adamım benden uzun adamın koltuk altının kokusunu mu çekicem? Herşeyi geçtim bir gün lisede bizim sınıfta bir çocuk okul bahçesinde istiklal marşı okunurken bir osurdu abartmıyorum köpek ölüsü gibi koktu hayatım boyunca o çocuğun osuruğu gibi dehşet bir kokuyla karşılaşmadım o çocuk osurduğunda istiklal marşı okunurken millet kaçışmaya başladı koca bir delik oluştu bu okul bahçesi açık havada oldu metro gibi milletin kıçkıça gittiği kapalı bir alanda o çocuk osursaydı belki bayılır kalp krizi geçirebilirdim ve metrodfaki bir çok kişide benim gibi fenalık geçirebilir. Osurukçunun biri binse ne yapıcak insancıklar??? Hadi onu geçtim biri bir durak sonra inmek istese ne yapıcak o insanlar o durakta tekrar mı inicekler?

17.12.2016

Zaten dikkat ettiysen görevliler karnına karnına bastırıyor iteklerken; yolculuk başlayınca da Allah ne verdiyse bırak. Kalabalıkta kim bilecek kim yapmış.

TÜM YORUMLARI OKU (21)