Turntable'ın Başında Şeker Maskeli Bir Adam: DJ Marshmello Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey

Bundan sadece 2 yıl önce, ismini duymamızdan 3 şarkı sonra milyonların merakını yandıran maskeli bir DJ ile tanıştık. Kocaman marşmelov şekeri kafası ile dalga mı geçiyor cidden mi deli derken... hepimiz hayranı olduk..

Dans müziği bir nebze de olsun takip edenler için yüzünü bir maske ardında tutan ilk ve tek adam Marshmello değildir.

Ünlü duo Daft Punk ve prodüktör/DJ Deadmau5 da özellikle sahne performanslarında benzer bir tarz kullanır.

Marshmello'nun kim olduğu uzun bir süre sonra 'yanlışlıkla', dubstep/elektro house DJ'i Feed Me tarafından bir Instagram hikayesinde ortaya çıktı.

Öncesinde ise şöyle bir olay olduğu biliniyor. 

Ünlü dubstepçi Skrillex, 'Bu adamın kim olduğunu öğrenmem gerek, ona ulaşmak istiyorum. Müziğinden kesinlike etkilendim. Ona ulaşmam lazım' diyerek Marshmello'yu zorlamış. 

Menajeri Marshmello'ya Skrillex'i araması gerektiğini söylemiş. O da 'Arayamam, utanıyorum' tarzında bir yanıt vermiş. Derken ikna olan Marshmello, o sırada bir röportajda olan Skrillex'i aramış ve kendini tanıtmış. Skrillex de, 'Aa Chris' diyince, bu sahne röportajda yer almış. İşte hayranlarının ilk kez ismini duyması böyle olmuş. 

Fakat gerçek Chris Comstock'u yukarıda bahsettiğimiz gibi bir Instagram hikayesinde görmüş olduk.

Marshmello piyasada ilk kendini gösterdiğinde, elektronik dans müzik dünyasında oldukça farklı, orijinal bir sound ile patlamıştı.

Sonrasında daha küçük mekanlarda turlamaya başlayan Marshmello, 2016 Coachella'da sahne almasa da menajerinin zeki girişimi sayesinde milyonlarca takipçi toplamış.

Bir sonraki yıl Sahara Çadırı'nın ana DJ'ini tahmin etmişsinizdir! Evet, Mello'nun ta kendisi!

Bunca olaydan sonra beyaz kovayla çıkılan bu yolculuk, milyon dolar kazanan, elektronik müziğin en büyük isimleri ile çalışan bir başarı hikayesine dönüştü.

2018 yılında Anne-Marie ile birlikte çıkardığı Friends single'ı, sonrasında gelen Joytime II albümü, Bastille ile yaptığı Happier işbirliği derken, Dünyanın en çok kazanan DJ'leri listesinde 7. sıraya fırladı.

Bu yıl ortaya çıkan Covid-19 salgını sebebiyle turnelerinde sekteler olsa da, Marshmello takipçilerini sosyal medya ve YouTube kanalları üzerinden ihmal etmiyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İşte bu da Marshmello'nun hikayesi! EDM'de merak ettiğiniz DJ'leri bizlerle yorumlarda paylaşın hemen dosyasını masaya yatıralım!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
20.04.2020

Böyle bir içeriğe kimsenin yorum yapmaması üzücü olmuş, yalnız Marsmello'nun yüzü içerikte verilmemiş.

20.04.2020

Eğer dosya konusu yapacaksanız Calvin Harris adlı dj'i yapabilirsiniz, bana göre son beş yılda çıkardığı şarkılar aman aman olmasa ve çok kaliteli olmasada beş yıl öncesine kadar modern dönemin en iyi müzik yapımcısı olduğunu ve en güzel şarkılara sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, belli bir yerden sonra tarz değişiliği veya motivasyon düşmesi yaşadı belkide.Bahsettiğimin dışında buna benzer djleride dosya konusu yapabilirsiniz, okuruz ,illaki önemli oranda tıklama alacaktır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ