Türkşeker'den Vatandaşları Üzen Haber: Şekere Zam Geldi! Güncel Şeker Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Gıda fiyatlarında yaşanan üst üste artışlar vatandaşların gözünden kaçmıyor. Son dönemde özellikle temel gıdada yaşanan yüksek artış dolayısıyla tedirginlik sürüyor. Un, şeker, yağ gibi pek çok ürüne üst üste zam geliyor. Türkşeker'in açıkladığına göre şekere yeni bir zam daha geldi. İşte detaylar...

Türkşeker, şeker fiyatlarına %8 oranında zam yaptığını duyurdu. Zam kararı kurumun resmi web sitesi üzerinden yayınlanmadı.

Güncel Şeker Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Yapılan açıklama sonrası 50 kilogramlık bir şeker çuvalının 750TL'den 810 TL'ye arttığı görüldü. Şekerin kilogram fiyatı ise 15 TL'den 16.20 TL'ye yükseldi. Bahsi geçen fiyatlar KDV hariç olarak hesaplandı.

Türkşeker tarafından dağıtım yerlerine gönderilen bilgilendirme notunda zamlı fiyatların uygulamaya koyulduğu bildirildi.

'2022-2023 pazarlama yılı şeker satışlarımız 10.10.2022 tarihinde başlayacak olup, ERP sisteminde tanımlanan fiyatlar üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda imalatçılara, kapasite raporu veya resmi kurumlardan alınan evraklarla satış yapılmaya devam edilecektir.'

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Motorine Büyük Zam Yolda!
54 Liraya Americano! Starbucks Ürünlerine %70 Zam Geldiği İddiası Sosyal Medyanın Gündeminde

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
İstanbul Yerine "Konstantinopolis" Yazdılar! Galatasaray'ın Rakibi PAOK'tan Skandal Paylaşım
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı