Türklerin Hayvan Sevgisi Tüm Dünyanın Dilinde: "Türkiye Hayvanlar İçin Cennet"

Ülkemize gelen turistlerin dikkatini en çok çeken şeylerden biri, sokaklarda özgürce dolaşan çok sayıda kedi ve köpek oluyor.

Bu durum, Türkiye'de vakit geçiren bir sosyal medya kullanıcısının da dikkatini çekince, burada çektiği görüntülerle bir video hazırladı.

Burada her türlü hayvanın evcil hayvan olarak kabul edildiğini, köpeklerin sokaklarda özgürce oyun oynayabildiğini, kedilerin ise yiyecek ve içecek konusunda asla endişelenmediğini söyledi.

Dolayısıyla da buradaki hayvanların da son derece dost canlısı olduğunu ve insanlara karşı sevgi dolu olduklarını da belirtti.

İşte o video;

Sivas'ta İnek Otlatırken Buldukları Köpeği Ninnilerle Uyutan İki Kardeş Kalbinizi Isıtacak
Köpeğinin Günden Güne Büyüme Yolculuğunu Kaydeden Sosyal Medya Kullanıcısının Videosu Kalbinizi Isıtacak
Evlerine Güvercin Girince Ne Yapacağını Bilemeyen Aile Güvercini Evden Çıkarmaya Çalışırken Kuyruğunu Kopardı

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
21.11.2023

Hayvanların dövülüp öldürüldüğü videoları görmesinler..

21.11.2023

Türkiye'nin üç beş semtten ibaret olmadığını öğrenene kadar görmezler. Yoksa Anadolu irfanı Avrupa'da da anılır hale gelecek.

Pasif Kullanıcı
21.11.2023

Keşke tüm canlılar, böylesi merhametli insanlara denk düşse..

21.11.2023

48 yaşındayım ve kendimi bildim bileli (hadi 8 yaşında bildim diyelim) 40 yıldır hayvanlarla iç içeyim. Küçükken de evimizde kedi, köpeğimiz vardı, şu anda da sokak hayvanları hariç 10 kedi ve 2 köpeğe bakıyorum. Hayatım boyunca internet haber ve görüntüleri hariç hiç itilen, kakılan hayvana denk gelmedim, zaten müsade de etmem. Münferit olumsuz olaylar, dövmeler, öldürmeler vs var kabul ediyorum ama dediğim gibi bunlar bence münferit. Yaşadığım şehirde de (Antalya) insanların en az %90ı'nın hayvanlar konusunda çok hassas olduklarını biliyor ve görüyorum. Dolasıyla %10'luk O.Ç. leri saymazsak toplumun geri kalan %90'lık kısmını da gömmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

21.11.2023

Ne güzel, düzgün insanlara denk gelmişsin. Ben 15 dairelik bir apartmanın bahçesinde fipli bir kediye bakıyordum. Veterinere götürüyordum, en iyi şekilde besliyordum. Bahçede ona çok güzel yerde yapmıştım(eve alamadım çünkü evde yaşlı böbrek sorunu olan kedim vardı. Fip ona da bulaşabilir diye) Sonuç olarak ben işteyken belediyeyi çağırıp aldırmışlar oradan. Biri de çıkıp bir şey dememiş ki hepsi istemiyordu zaten. Belediye de uyutmuş hayvanı. Böyle iğrenç insanlar da var. Ama çok şükür iyi olanlara da denk geliyorum. Yine de bu hayvanlar karşısında insanları güzellememe kafi değil. İnsanlar bencil mahluklar ve içinde insan olan hiçbir şey güzel değil.

TÜM YORUMLARI OKU (40)