Türkler, 'Paraya İhtiyacım Var' Diyen Güzel Bir Kadına mı Yoksa Evsiz Bir Çocuğa mı Yardım Eder?

Dünyada çokça örneğini gördüğümüz ancak Türkiye'de pek yapılmayan bir sosyal deney izleyeceğiz. The Post ekibi tarafından yapılan deneyde, 'paraya ihtiyacım var' konusu işleniyor. Birisi bakımlı ve güzel bir kadın, diğeri ise evsiz bir çocuk. İkisinin de ortak noktası insanlardan para istemesi. Peki sizce, Türkler kime yardım etmiştir?

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
20.02.2019

muhtaç kız gördüm mü doluşuyor abazanlar..biri de kahve içelim seni dinlemek istiyorum diyor.yaa bi s.ktir git yavşak demek istiyorum.Allah muhtaç etmesin ya.

20.02.2019

öncelikle hoşt. bana genelde rahatsın derler yobazlıkla alakam hele hiç yok. bakışından rahatsız oldum diyelim. kadın olmadığın için anlamamış olabilirsin ama biz cümlenin başından sonunun nereye gittiğini anlarız.! he siz her kadını salak sanıyosunuz o ayrı. evet bazen bi kahve içelim mi burda olmaz cümlesi taciz olabiliyor!

20.02.2019

Bu deney bence aynı durumdaki kadın&erkek kıyasıyla yapılmalıydı. İşin içine çocuk girince zorla dilendiriliyor, suriyeli çocuk algısı oluşuyor. Ayrıca o kahve içelim, burda olmaz içerde vs. tarzı konuşan gavatın niyetini ben bile anladım. Adi şerefsiz. Bu yorumu okuyorsan eğer kafam girsin sana. Zürriyetsiz.

20.02.2019

Ülke puşt abaza dolu normal

TÜM YORUMLARI OKU (44)