Türkler, Amsterdam'da Trafiği Kapatıp Otobüsün Camlarına Vurdu!

Amsterdam'da toplanan bir grup gurbetçi, Türk bayrağı ile yaptıkları yol kapatma eylemine trafikteki otobüsü taciz etmeyi de ekledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
14.03.2017

Hollanda nın imkanlarına sahip olarak yaşayan Türk lerin benim kaderim için oy kullanmasını kabul etmiyorum. gelip burda yaşayın da görün 'demokrasiyi' !!!! Aziz Nesin haklıydın üstad.

14.03.2017

sonuna kadar haklıydı hemde ( malesef )

14.03.2017

Bunlar Türk değil bilader,bunlar soktuğumun arap dölleri.Elalemin ülkesinde kurt postuna bürünmeye çalışıp(ve başaramayıp)kendi ülkesinde ite dönen bir grup kansız.Ve maalesef böyle kansızların sayısı oldukça fazla.Neo nazi faggotlara zahmet olacak ama,işinde gücünde,insan gibi yaşayan Türkleri bırakıp şunların evini yakın size zahmet.Bari bi işe yaramış olursunuz.Savunmuyorum ulan,böyle itler benim kanımdan olamaz,bunlar Atilla'nın,Mete Han'ın,Atatürk'ün evlatları olamaz.Böyle rezilliği hiçbir Türk kendine yediremez.Yazık be.

Pasif Kullanıcı
14.03.2017

Kimin Türk olduguna sen mi karar veriyorsun 😂Bal gibide Türk'ler ve Atilla'nin evlatlari olduklari da gayet kesin. Birbirimizi kabullenmeyi ogrenmeliyiz dostum senin gibi dusunmeyeni o Turk degil demeyi degil cunku onlarda sen ve ben gibi bu topraklarin insanlari durum bu biz buyuz tanismalisin bence

Pasif Kullanıcı
14.03.2017

Karakter analizi: Burada olduğu gibi Hollanda'da da bi boka yaramadığını anlamış iş bulamamış orda burda sürtmekten it muamelesi görmekten bıkmış, tek derdi: belki yol keser; ucuz kahramanlık oynar da polisten dayak mayak yersem tayyibin "millî" kahramanlarından olurum, cebim 3-5 kuruş görür, devlette memur olurum hayat boyu göt yayar yatarım mantığıyla hareket eden tipler.

TÜM YORUMLARI OKU (66)