Türkiye'yi Terk Edip Oyunculuğu Bırakan Mete Horozoğlu ile İlgili Son Bilgiler Ortaya Çıktı!

Ünlü oyuncu Mete Horozoğlu, uzun zamandır televizyondan ve sinemadan uzakta. Şimdilerde ise Türkiye'yi terk edip ABD'ye yerleşmiş. Oyunculuğu bırakan Mete Horozoğlu, sualtı sporlarına merak salmış diyorlar...

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Nefes Vatan Sağ Olsun, Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi yapımlarla adından söz ettiren 46 yaşındaki Mete Horozoğlu çok uzun zamandır gözlerden uzak yaşıyor; biliyorsunuzdur.

Oyuncu Mete Horozoğlu hakkında yapılan bir ihbar sonucu, “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma” iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Mete Horozoğlu hakkında, “Terör örgütü ile bağlantısı olduğuna dair delil olmadığı gerekçesiyle, kovuşturmaya yer olmadığına” karar verilmişti.

Bu kararın ardından ABD'ye yerleşen ünlü oyuncu, gazeteci Arif Hür'ün yazısına göre, genç yeteneklere online oyunculuk eğitimi veriyormuş.

Kendisi oyunculuğu bırakmış ancak birçok öğrencisi var... Horozoğlu, bundan böyle genç oyuncu adaylarının mesleki yönden gelişimlerine destek olacakmış.

Mete Horozoğlu'nun, kendisini arayıp sormayan bazı yapımcı ve yönetmenlere kırgın olduğu da konuşulanlar arasındaymış.

Ha bu arada... Ünlü oyuncu bir süredir dalış eğitimi alıyormuş!

Los Angeles'ın güney kısmında yer alan Long Beach'de sık sık tüple dalış yapıyormuş.

Sosyal medya hesabından da bu anları bolca paylaşıyor kendisi.

Uzun süredir setlerden uzak kalan Horozoğlu, huzuru sualtı sporlarında bulmuş...

Kendisinden edindiğimiz son bilgiler böyle!

Bakalım... Acaba Türkiye'ye dönecek mi?

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR

Bu adamı gerçekten takdir ederim. Oyunculuğunu da severim. Vay arkadaştaki büründüğü kişilikle Nefes teki kişilik arasında uçurum var. Oyunculuk budur. Fetöcülükle de suçlanmış. Huzuru Amerika da bulmuş. Hayırlı uğurlu olsun. En güzelini yapmış.

10.02.2022

Bir sikayete bakar FETOculukle suclanmak, butun es dost akraba cevrenizin bir anda size kusmesi, sizi ocu gibi gormesi. Mahkemeye cikarsiniz, ispatlarsiniz hicbir iliskiniz olmadigini, ama yine de o camurun izi kalir uzerinizde. Yazik oluyor ulkenin degerlerine; sanatci, doktor, akademisyen ne varsa gidiyor, Avrupa-Amerika-Kanada kollarini acmis, 'FETOcu dediklerinizi gonderin bize' diye agzi sulanarak bekliyor. Tarihe gececek 'dunyanin en egitimli multeci akinini' baslattik, bravo bize...

10.02.2022

Gercek fetocular hala yuksek gorevler aliyor iktidardan, ama musluk tamircisi fetocu diye insanlarin hayati karariyor. Ulkemiz Feto terorunden hala kurtulamadi.. Bu beyefendi icin iyi saslar dilerim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ