2016 yılında alınan kararla Türkiye kalıcı yaz saati uygulamasına geçti. Yani o günden bugüne Türkiye, kış aylarında karanlığa uyanıyor. Haliyle vatandaşlar da bu karanlık günler nedeniyle zor günler yaşıyor.. İnsanlar, haklı olarak da 'Türkiye'de kalıcı yaz saati uygulaması enerji tasarrufu sağlıyor mu?' sorusunu sorguluyor. Her yıl yaz saati uygulaması tartışmaları da böylece devam ediyor. Bu yıl da yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde de CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, kalıcı yaz saati uygulamasının sürdürülmesini TBMM gündemine taşıdı. Vatandaşlar da bu uygulamaya isyan ediyor.
doğusu ve batısı arasında 1 saatten fazla fark olan bir ülkede bu sistem yürümez, illa saat eşitlenecekse batı saati baz alınabilir, ülkenin çoğu zaten batıda yaşıyor, damat bakanın attığı kazıklardan biride bu hala çıkaramadık
moda'da oturuyorum. sabah 6.5- 7de işe gidiyorum. hava aydıklıkken gayet herşey güzeldi. şimdi karanlık. kadıkoyde mekandan dönenler gece partileyenler, tinerci evsiz vs olanlar sabah aydıklık olunca köşelerine çekilirdi denk gelmezdik. şimdi hepsiyle muhattap olmak zorunda kalıyoruz. gelip sıgara isteyeni, burda napıyorsun die muhabbet etmeye çalışanı (servis beklıyorum) laf atanı. dert oldular. kaç kare servisle başka bekleyen kadınları alıp servislerini bekledik sırf bu sebepten dolayı.
damadın hediyesi..akkoyunlar alkıslar sımdı..ulkeyi her yönden s.ktiniz aq.