'Türkiye'yi Çağdaş Uygarlığa Ulaştıracağız'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'de her kesimin sorunu var. Sorunları çözecek tek bir adres var, CHP. İnşallah Türkiye'yi çağdaş uygarlığa biz ulaştıracağız' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dikmen Keklikpınarı Mahallesi'nde halka hitap ederek, CHP'nin iktidarında, hiçbir ayrım yapmadan bütün yurttaşları kucaklayacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, vatandaşların, 'Başbakan Kemal' sloganları atması üzerine, şöyle konuştu:

'Başbakanlığa gitmenin yolu, bir yurttaşımızı ikna edip sandığa götürmek. İkna ederseniz, yolumuzu açacağız, güzel, yaşanacak bir Türkiye'yi yeniden kuracağız. İşsizliğin, yoksulluğun, yasakların ne olduğunu, esnafın, çiftçinin, atama bekleyen öğretmenin durumunu biliyorum. Türkiye'de her kesimin sorunu var. Bütün sorunları çözecek tek bir adres var, o adres CHP. İnşallah Türkiye'yi çağdaş uygarlığa biz ulaştıracağız, bu ülkede barışı, kardeşliği, dostluğu biz sağlayacağız. İnşallah bu güzel ülkede işsizliği de yoksulluğu da tarihe biz gömeceğiz, sizin desteğiniz, gücünüzle.'

Kılıçdaroğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra, vatandaşlara karanfil attı.

'Bütün gözüm emeklilerde'

Dikmen'e giderken, Eryaman Sosyal Tesisleri'ne uğrayan Kılıçdaroğlu, çay içip, vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaşın 'sandık güvenliği' ile ilgili sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, parti olarak ellerinden geleni yaptıklarını, herkesin sandıklara sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Bir vatandaşın, 'Tüm emeklilerin gözü sizde' demesi üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, 'Benim de bütün gözüm emeklilerde, 12 milyon küsur emekli var' ifadesini kullandı.

Tunalı Hilmi Caddesi'nde de otobüsten halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, Kuğulu Park'ta vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

AA

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!