Türkiye Yetmezmiş Gibi Şimdi de Yunanistan'dan Paylaşılan Adisyonlar Milletimizin Canına Tak Etti

Son zamanlarda sosyal medyada bir akım var biliyorsunuz ki. Gittiğiniz yerlerde masanıza gelen adisyonu paylaşmazsanız, tatiliniz kabul olmuyor. Hele de Yunanistan'a gittiyseniz, ne yediğinizi ne içtiğinizi cümle alem duymalı.

Sosyal medya kullanıcıları, bu adisyon paylaşma olayına artık bir dur demeye karar verdi.

Restoranların son zamanlarda astronomik fiyatlar uygulamaya başlamasıyla, adisyonları sosyal medyada paylaşmak da moda oldu.

Kimisi İstanbul'da, Ankara'da bir restoranda gelen adisyona isyan ediyor, kimisi de İzmir'de, Eskişehir'de gelen bir adisyona şaşırıyor. Fakat son zamanlarda  adisyonların da bir akımı var. 

Mesela, Yunanistan'a gittiyseniz o adisyon illaki paylaşılacak!

Hwe Twitter'a girdiğinde farklı bir yerin adisyonunu görenler ise artık isyan etmeye başladı.

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Memesini Mizahına Alet Eden Twitter Kullanıcıları
Survivor'da mıyız? Maaşını 6 Günde Bitiren Vatandaşa Omuz Sıvazlatan Tepkiler
Evde Karısı Varken Yemek Yapan Erkeğe Ne Dendiğini Soran Kişiye Kapak Gibi Cevaplar

Popüler İçerikler

İstanbul Yerine "Konstantinopolis" Yazdılar! Galatasaray'ın Rakibi PAOK'tan Skandal Paylaşım
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
YORUMLAR
13.06.2024

Yunanistan ucuz değil,fiyatlar normal adam değeri ne ise onu talep ediyor,burası fahiş pahalı ve kazık birde buna işgüzar esnafın şaklabanlıkları da eklenince insanın hiç bir yere gidesi gelmiyor,geçende sinemaya gittim mısır kola alayım dedim bir kutu mısır bir kola 250 tl istedi,yuh ya alt tarafı bir avuç mısır bir kutu kola maliyeti 40 tl etmez 250 tl dedi,aleni soygun ondan sonra da mısır tezgahında umutsuzlukla beklersin...

14.06.2024

3 kişi sinemaya gidiyoruz. Biletten fazla mısır kola parası istiyorlar. Ben zaten sevmem sinemada yemeyi ama bazen çok acıkıyorum. Mecbur kalmazsam almıyorum.

13.06.2024

o degil de en baştaki 12 bin küsurluk adisyonda havuç dilimi 1 adet 644 TL olmasına çok kafam takıldı. fiyatini bilerek o siparişi verdiyseniz ya havadan para kazanıyorsunuz, bilmeden verdiyseniz o bir porsiyon havuç dilimine 644 TL fiyat yazan yer bence çok ama çok kazikci. ister ise dünyanın en lüks yeri olsun, altın tabak canaklarda servis yapsınlar bir havuç dilimine 644 TL yazılmaz. ama kabahat yine de öyle yerlere gidenler de. yedikleri şeyler de çay, kahve, meyve. hepsini toplasan 300 TL etmez.

13.06.2024

Kolay para kazanan kolay harcar. Fiyatlar böyle artıyor. Belki maliyeti 60tl olan havuçdilimini 644 e satıyor. Bunu gören diğer yer bende 120 ye satayım diyor. Esnaf odaları ile örgütlenmiş hepsi zaten.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ