Türkiye'ye Yerleşen Koreli Kadını Ülkemizde En Çok Şoke Eden Şeyler

Türkiye'de yaşayan ve Youtube'da 'Koreli Arkadas' ismiyle yayın yapan kadın, Türkiye'de karşılaştığı ve kendisini şaşırtan şeylerden bahsettiği bir video yayınladı. İlk başlarda biraz şoke olsa da zamanla alıştığı şeyler nelermiş, kendisinden dinliyoruz.

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
30.01.2017

Avrupa ve Amerika'da bolca duyacağınız sorular: Siz deveye mi biniyorsunuz? Arapça mı konuşuyorsunuz? Kız çocuklarını niye gömüyorsunuz? 4 kadınla evlenmek zor değil mi? Saçı gözüken kadını kırbaçladığınız doğru mu? He mk he her boku biz yiyoruz. Ama kebap is so delicious, thy uçağı kullanırken it is fantastic demesini biliyorsun mk. Biz zaten bunların hepsini karnında kız çocuğu olan bir kadını kırbaçlarken deve üzerinde diğer karılarımıza tecavüz ederken yaptık(!)

Geçen sene İstanbul'da tanıştığım çat pat Türkçe konuşan Koreli bi adama, Türkiye'de seni en çok ne şaşırttı dediğimde, "Sokaklarınız köpek dolu ve siz onları yemiyorsunuz. Bizde özel günlerde köpek eti çok önemlidir." demişti. Bu da yatmalarına şaşırmış, içinden nimeti sokağa atmışlar demiştirde çaktırmıyor. :)

31.01.2017

Kore' de köpek eti yasaklanalı çok uzun bir zaman oldu.

Pasif Kullanıcı
30.01.2017

kol kola gezen ağır abileri gay sanmış allahım delircem asdaskpoidopkaskofakisopkovzkxkvzvkkaskodoasfkasokpovkzxovkzx

TÜM YORUMLARI OKU (27)