Türkiye’ye Tatil Yapmaya Gelen İngiliz Ailenin 4 Yaşındaki Erkek Çocuğu Antalya’da Kayboldu!

Türkiye'yi ziyaret eden İngiliz ailenin 4 yaşındaki erkek çocuğu George Jack Temperley-Wells, Antalya'da kayboldu. Çocuğun en son Antalya'nın marina bölgelerinde görüldüğü bilgisi paylaşıldı.

İngiltere gündeminde Türkiye’ye tatil yapmaya gelen bir ailenin küçük çocuklarının ülkemizde kaybolması konuşuluyor.

İngiltere’nin kuzeydoğusundaki Darlington bölgesinde yaşayan aile, 29 Temmuz tarihinde Antalya’ya tatil yapmaya geldiler.

28 yaşındaki anne Brogan Elizabeth Temperley, oğlu George Jack Temperley-Wells’den haber alamadığını ilgili birimlere iletti. İngiltere polisi durumun ciddi olabileceği konusunda açıklama yaptı.

Anne ve oğulun ayrıca 41 yaşındaki baba Scott Nigel Wells ile zaman geçirmek için Türkiye’ye geldikleri tahmin ediliyor.

4 yaşındaki çocuğun en son Antalya’nın marina bölgelerinde görüldüğü biliniyor. Fotoğraflara ve verilen detaylara göre çocuğun kızıl saçları, açık ten ve kahverengi gözleri var.

Skandal Büyüyor: Deterjan Pazarı Dolandırıcılık İddialarıyla İlgili Ortaya Çıkan Yeni Detaylar
İstanbul’da Maganda Dehşeti: Otobüsün Yolunu Kesip Camları Kırdılar
Nebati'den 'Enflasyona Rağmen Sokağa Çıkabiliyorum' Videosu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bilime Göre Kedinizle Nasıl İletişim Kurmalısınız?
Zehir Gibi Zeki İnsanların En Belirgin 4 Özelliği
2025 Yılının En Güvenilir 10 Ünlüsü Açıklandı!
YORUMLAR
11.08.2022

milyon tane mobesenin olduğu antalyanın en turistik yerinde bi çocuğu bulamamışlarsa o işin içinde bi pislik olabilir

11.08.2022

Polis bulur inşallah, yazık çocuğa

11.08.2022

yine öyle bi mekanın aynasından selfilerken çocuğu kaybetmişindir... fotoğraf çekeceğim diye çocuklarına bakmıyorlar...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ