Türkiye'ye Dönecekti! Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve Sevgilisi Yusuf Yazıcı'nın Fransa'daki Evine Hırsız Girdi

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz günlerde Fransa'daki evinin soyulmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Hırsızlar pasaportunu çaldığı için son rol aldığı 'Kadınlara Mahsus' filminin galasına katılamadı. Detaylar içerikte!

Yer Gök Aşk, Kurt Seyit ve Şura, Çarpışma ve EGO dizilerinden tanıdığımız başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un Fransa'daki evi geçtiğimiz günlerde hırsızlar tarafından soyuldu.

Ünlü oyuncu Pamuk soyulan evini Fransa'nın Lille takımının futbolcularından olan sevgilisi Yusuf Yazıcı ile birlikte paylaşıyordu.

Futbolcu Yazıcı da o sırada Avrupa Konferans Ligi maçındaydı. Haberin detayları:

Yusuf Yazıcı Maç Sırasında Kontradan Golü Hırsızdan Yedi: Evi Soyuldu

Eve giren hırsızlar Melisa Aslı Pamuk'un pasaportunu da çaldılar ve bu durum ünlü oyuncunun 22 Aralık'ta vizyona girecek olan "Kadınlara Mahsus" filminin İstanbul'daki galasına katılamamasına sebep oldu.

Pamuk, geçtiğimiz akşam İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen galaya katılamama sebebini sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu.

Çok üzgün olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, açıklamasında "Çok güzel bir iş çıkardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gişemiz bol olsun" sözlerini dile getirdi.

Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı "Kadınlara Mahsus" filmi, kişisel dönüşüm kampına katılan sekiz kadının hikayesini konu alıyor.

Filmin başrollerinde Melisa Aslı Pamuk'ın yanı sıra Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman ve Merve Çağıran rol alıyor.

Yönetmen Serdar Akar, galada yaptığı konuşmada "Başrol oyuncusu sekiz kadınla film çekmek çok ilginçti. Ama bu film bir kadın filmi olduğu kadar erkek filmi de ve hepimizi ilgilendiriyor. Filmdeki her kadın karakter toplumumuzun farklı kesimlerini temsil ediyor" dedi.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Cem Karaca'nın Dördüncü Eşinin Dava Ettiği "Cem Karaca'nın Gözyaşları" Filmi Hakkında Mahkeme Kararını Verdi
Ünlü Oyuncu Penélope Cruz Seks Sahnelerinde Soyunması İçin Sinemacıların Onu Zorladığını İtiraf Etti!
Cüneyt Arkın ve Banu Alkan'la Birlikte Rol Alan Yeşilçam Oyuncusu, Sahte Dizi Sözleşmesinin Kurbanı Oldu

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!