Türkiye Uyarlaması RTÜK Tarafından Kaldırılan The Masked Singer'ın ABD Versiyonunda da Ortalık Karıştı!

Türkiye uyarlaması büyük tartışmalara yol açan The Masked Singer yarışmasının ABD versiyonunda da ortalık karıştı! Maskenin altından çıkan isim jürileri çıldırttı!

1 Ocak'ta yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen, bildiğiniz üzere birçok tartışmalara neden oldu. En son 29 Ocak tarihinde çıkan Resmi Gazete'de üstü kapalı şekilde programın yayından kaldırılması gerektiği yazıldı. Bunun üstüne beklenen oldu ve programın erken final haberi geldi.

Detaylar için 👇

Resmi Gazete'de Üstü Kapalı Şekilde Bahsedilen Maske Kimsin Sen Yayından Kaldırılıyor!

Onlarca ülkede uyarlaması yapılan yarışma formatı ilk olarak Güney Kore'de yayınlanmaya başladı. Ardından hemen ABD'de The Masked Singer adıyla uyarlanmaya başladı.

Birçok farklı maskenin altındaki ünlüleri tahmin etmeye çalışan jüriler geçtiğimiz programlarda büyük bir sürprize uğradı.

Yapılan performansların ardından en az oyu alan maske açıldı. Maskenin altında çıkan isim ise jürilerin stüdyoyu terk etmesine sebep oldu.

Maskenin altından çıkan isim ise Rudy Giuliani oldu. New York'un eski belediye başkanı olan Giuliani'yi gören iki jüri üyesi sinirlenerek stüdyoyu terk etti.

Peki kim bu Rudy Giuliani?

45. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın şahsi avukatlığını da yapan Giuliani'nin adını daha önce Halkbank davasında aracı isim olarak duyulmuştu. ABD Biden'a karşı yenilgiyle sonuçlanan seçimlerde Trump'ın sağ kolu olarak aktif görev yapmıştı.

Amerikan basınının yazdığına göre, maskenin altında çıkan Giuliani'yi gören jüri üyeleri Ken Jeong ve Robin Thicke 'Buna alet olmak istemiyoruz' diyerek stüdyoyu terk etmiş! Bir süre sonra geri dönen jüri üyeleri, durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Çekilen bölüm Mart ayında yayınlanacak. Bu yüzden hangi maskeyle yarıştığı paylaşılmadı. Yapımcı kuruluş Fox, bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken sosyal medyada Giuliani'nin yarışması büyük tepki topladı.

Oradaki programlarda da bizde olduğu gibi kaos oluyormuş demek ki 😂 Peki sizce, Maske Kimsin Sen kaldırılmasaydı jüri üyeleri kimi görünce stüdyoyu terk ederdi?

Düşüncelerinizi yorumlar kısmına bekliyoruz ❤

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Kadrosunda Büyük Değişiklikler Yapan Aşk Mantık İntikam Dizinin 31. Bölümünde Neler Olacak?
Kuruluş Osman'ın Mari'si Şeyma Korkmaz'ın Eşi Kardeşlerim Dizisinden Tanıdığımız Bir İsim Çıktı!
Bircan Bali "Dedikodular Var" Demişti: Danla Bilic ve Kaan Yıldırım'dan Aşk İddiasına Jet Hızıyla Cevap Geldi

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
04.02.2022

Düşünsenize Binali çıkıyor maskenin altından, "Hoççağalın heheehe" diyor

03.02.2022

Ay bu pislik, kokusmus herifi de getirmezsiniz yani! Milyarlarca unlu var abdde farkli bir kisi bulamadiniz mi?

04.02.2022

Biz de olduğu gibi değil ama bu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ