Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu’na Bombalı Saldırı

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Türkiye Başkonsolosluğu'na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendi. Saldırıda başkonsolosluk binasında hasar meydana geldi.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Boulogne-Billancourt'a bulunan Türkiye Başkonsolosluğu’na dün gece yerel saatle 02.00 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendiği bildirildi.

Saldırıda başkonsolosluk binasının duvarında ve camlarında hasar meydana gelirken, olayda yaralanan olmadığı ifade edildi.

Paris polisi saldırıda kullanılan patlayıcının türünü tespit etmek ve failleri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatarak, bölgeyi güvenlik çemberi altına aldı. Saldırıyı henüz üstlenen olmadığı aktarıldı.

Popüler İçerikler

Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
YORUMLAR
12.05.2022

Birileri düğmeye basmak istiyor. Seçim öncesi olağanüstü hal ilan edilmesi çabaları yada daha feci bir senaryo yazıldı

12.05.2022

lan bunu da Tayyip yaptırmadıysa ben bişey bilmiyorum yok Ermeniler asala biz olmasak dış güçler bizi yok eder falan filan

13.05.2022

kim neden yapmış bilemiyorum ama eğer ülkeyi yönetenin böyle şeyler yapacağını düşünüyorsak bu kişilerin yönetici olmaması için geçerli bir sebep. tarihte hangi devlet vardır ki yöneticisi tarafından batirilmaya çalışılsin. ama Erdoğan bu konuda tarihe geçecek.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ