Türkiye'nin Modern Yaşamdan Kopuk Yaşadığını Söyleyen Kullanıcıya Tepki Yağdı!

3 haftalık Kanada gezisinden dönen Twitter kullanıcısı Türkiye'nin modern yaşamdan ve modern dünya gündeminden tamamen kopuk olduğunu paylaştı. Kullanıcının bu analizi tepkiyle karşılandı, alay konusu oldu.

Türkiye'nin ekonomik ve sosyal koşullarını yurt dışında yaşayan ya da yurt dışına kısa süreliğine çıkan vatandaşlarımız değerlendirmeyi çok sever. Hep bir başka ülkeyle karşılaştırırlar. Bu da Türkiye'de yaşayan insanları bir miktar rahatsız ediyor tabii.

3 haftalık Kanada gezisinden dönen Hasan Öztekin de kısa bir analiz paylaştı. Öztekin, Türkiye'nin modern yaşamdan ve dünya gündeminde tamamen kopuk olduğunu belirtti.

Bu analiz de tepkiyle karşılandı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Afrikalı Dolandırıcı Sanıp Dalga Geçtiği Kişi Çinli Yöneticisi Çıkan Avukat Herkesi Güldürdü!
Hastanelerin Acil Servislerine Gelen Garip Ama Gerçek Hasta Şikayetlerini Duyunca Halinize Şükredeceksiniz!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
14.08.2023

Bunu anlamak için Kanada seyahatine çıkmaya gerek yok denmiş ama, gidip görünce öyle bir dankk ediyor ki ne boş şeylerle meşgul olduğumuz, zamanımızı enerjimizi hiç değmeyecek şeylere harcadığımız. Elimizdeki potansiyeli birileri yüzünden kullanamayıp hala soğan patates konuşmak zorundayız. Dünya gündemine entegereyiz diyenlere de gülüyorum. Netflix izledin, iki üç haber okudun diye dünyaya entegre olmuyorsun.

14.08.2023

%100 katılıyorum. 9 hafta Almanya'daydım (ki Almanya modernlik konusunda Amerika veya Kanada'nın eline su dökemez) ama orda bile Türkiye ile arasında büyük bir fark vardı. Dünya gündemine entegre olmakla dünyanın yaşam stiline entegre olmak farklı şeyler.

14.08.2023

Bence adam haklı izmir istanbul ankara antalya'da yaşayanlar her yeri kendi şehirleri gibi sanıyorlar galiba, türkiye bu şehirlerden ibaret sanıyorlar bi gelip bakın mağara adamlarından farkı yok .

14.08.2023

Keske dunyaya entegre olmak sinemada barbie oppenheimer yayinlamak, premier lig maclarini yayinlamakla kalsaydi. Turkce konusulan her bir entry post vs vs altinda birbirlerine nefret kusan, her kelimesinden toxiclik akan turkler artik midemi o kadar bulandiriyor ki gercekten enerjim ne kadar yuksek olursa olsun bir yorum okumayla hemen modum dusuyor. Insanlar sevmedikleri desteklemedikleri her seyin yok olmasini istiyor onu seven isteyen insanlarin da yok olmasini istiyor. Hayat gorusune ters diye yasaklanmasini sansurlenmesini istiyor! Insan haklarina, kisisel hak ve ozgurluklere zerre saygi gosterilmiyor vs vs ve her gun her saat daha da geriye gidiyoruz maalesef

TÜM YORUMLARI OKU (11)